amayinedeiyiilerledim Pamuk 🤭 sevdiği şeyler sağlıklı olsun diyelim😅 ben o kadar sağlıklı beslenmiyorum 🤫🥲
Canan-_16 Pamuk vala ben baya tatlı bağımlısı oldum ama midem çok ağrıyo bu gece salak gibi çamaşır suyuna girdim ama mecbur kaldım
_Tazeanne MadameNoire aman ye gitsin bidaha mı gelcez dünyaya 😂😂 diğer türlü doymuyorum valla Allah kilo olarak yazmasın
MorKelebek54 _Tazeanne gecenlerde gecenin 4 unde sarimsak yoğurtlu manti yedim. Dun gece saat 4 gibi yaprak sarmasi pisirip yogurtlayip yedim. Sonra ben nasil hizli kilo aldim diyorum 😂😂😂 e nabalim cocuk istiyo diyip kendimi avutuyorum iste
Eminefidan Bebekbeklrkn ben muz yiyorum yoksa elma yada varsa bı kase yogurt tok tutuyor. Açlıktan kaynaklı mide bulantısını da alıyor. Benimde mide yanmalarım çok olduğu için ne yicemi şaşırıyorum. 🤦🏻♀️ Yesem bi dert yemesem bı dert
Paris-95 Bebekbeklrkn az önce corn flakes yedim soğuk sütle tercih ediyorum mideme de iyi geliyor. Doyuruyor da. Besleyici de
amayinedeiyiilerledim Pamuk yorumlarda tek değilmişim bu arada. Çok yulaf, kahvaltılık gevrek falan yiyen var😂
Esmaatik2 Ben yiyemiyorum aç aç uyuyorum 😩😩 ne yersem yiyeyim saat 10-11 den sonra, mide sindirmiyor nefesim daralıyor uyuyamıyorum sabaha kadar