Bebekbeklrkn Kızlar midem çok yanıyor yemeyince de bulantı yatırmıyor şu bir haftadır felaket acıkıyorum ne yiyorsunuz genelde ağır birşey de yenmiyor
Canan-_16 Bebekbeklrkn valla çay demledim kremalı bisküvi çaya banıp yedim 4 lü paket oluyor ya bitirdim ama hala midem kazınıyor 🤕
Haticeburak06 Bebekbeklrkn yulaflı ve bol lifli kraker.çizi gibi aynı hem doyurucu hemde bebeğe kilo aldırıyor yulaftan dolayı
amayinedeiyiilerledim heysusu ben yulaf ezmesi ekliyorum 1 kaşık, biraz bal, ceviz falanda güzel oluyor tok tutuyor 😁
MorKelebek54 _Tazeanne gecenlerde gecenin 4 unde sarimsak yoğurtlu manti yedim. Dun gece saat 4 gibi yaprak sarmasi pisirip yogurtlayip yedim. Sonra ben nasil hizli kilo aldim diyorum 😂😂😂 e nabalim cocuk istiyo diyip kendimi avutuyorum iste
Pamuk amayinedeiyiilerledim Hamilelikte bari salın şu yulafı sağlıklı beslenmeyi😂 Ben de gebelik şekeri olmasa ortalığın anasını aglatirim🙈🙈
_Tazeanne MadameNoire aman ye gitsin bidaha mı gelcez dünyaya 😂😂 diğer türlü doymuyorum valla Allah kilo olarak yazmasın
amayinedeiyiilerledim Pamuk tadını sevdiğim için ama🥹 lapa olarak değil sadece yoğurtla hoşuma gidiyor. Bi de gece çok ağır yiyince uyutmuyor 🤗
Pamuk amayinedeiyiilerledim Hıı seviyorsan o ayrı.Ben de seker olmasa şuan salçalı makarna yiyordum mesela😂
amayinedeiyiilerledim Pamuk salça yedirmiyor benim bebe. Mideme dokunuyor ağır şeyler. Bi de fast food bayılırdım yediğim gibi çıkarıyorum, eşim yerken tiksiniyorum 😏 bizim sağlıklı birey kime çekecek acaba😁😅
Aysegul_dur Bebekbeklrkn bazen lahmacun bazen meyve bazende ekmek peynir hiç birşey kesmiyor sanki 5 dakkada bir acikiyorum 😂
Canan-_16 Pamuk vala ben baya tatlı bağımlısı oldum ama midem çok ağrıyo bu gece salak gibi çamaşır suyuna girdim ama mecbur kaldım