Suk Esomami canım öyle de aralıkta doğarsa hep bir yıl büyük görünecekler. O yüzden inş bekleyenilirsem ocak 1 ya da 2 sinde olsun istiyorum. Sanki kendimi daha hazır hissetmiyorum 🥰
Suk Sedaergn doktorum 25 aralık olarak gün verdi canım. Ama ben bir sıkıntı olmazsa ocak 1 ya da 2 yi beklemek istiyorum. Daha kendimi hazır hissetmiyorum galiba🤦🏻♀️
Dyg34 Sevgim1916 30. Haftamda belli olmustu zorunlu sezeryan olucagım plasentam aşagıda diye 39 . Haftada alırız dedi 35 haftalıgım daha gün vermedi lakin 9 ay 10 gün ya normal dogum sezeryanda 10 gün öncesi alınıyormuş
melikesevereker Sevgim1916 bana 32 haftalikken söylemişti sorduğumda 39 hafta da alırız diye. Şuan 38+2 yim. 39+1 de Alicak inşallah 🙏
Malatya44 Seyhan34 bebegin suyunda azalma veya bi sıkıntı görünürse 38de alıyorlar kuzum. 39da da 40da da alırlar orası bebegin ve annenin durumuna baglı..
Ezgim Sevgim1916 benim 3cm fazla acilmam olmayınca 41+3de acil sezeryana aldılar ikinci dogumumda gün verdiler 😊
Sevgim1916 Ertugrul benim oğlumu ilkinde normal doğumdu karnım taş gibi oldu gittim öyle acile direk sezeryana aldılar kalp atışı bulamayıp
Tlha-tahir- Hanımlar benimde ilkim Normal yaptım şuanda ikinciye hamileyim 36+1im ama doktoruma gittiğimde sezeryan istyorum normal diyolar ama bel fıtıgım var ve ilkinde çok zorlandım devlette yapıyolar mı
Halimelis Dr a göre değişiyor ben ilk bebeğimi 39+2de olmuştum şimdide 39.hafta sezeryan günü verdi ama geneli drların 38de veriyor bebek ne kadar çok kalsa içerde o kadar iyi demişti drum dr 39.haftaya gün verdi ama ben 39+3istiyorum oğlum durursa🥰
Seyhan34 Malatya44 bende genelde diye demiştim zaten bu benim 4 sezaryenim olacak1. de açılmam vardı 2. de açılmam vardı 3. de tam 40 haftayı doldurdum öyle aldılar sezaryene yani herkes ve her hamilelik farklı