Sevgim1916 Neye göre gün veriyorlar ilk doğumum sa sezeryandı şuanda 32+2 yim 34 de kontrolüm var bişey dermi Acaba gün için
Esomami Sevgim1916 persembe 37 olucaz doktor daha demedi mecburi sezeryanim ilki oyle oldugu icin inss persembe sogler
Dyg34 Sevgim1916 30. Haftamda belli olmustu zorunlu sezeryan olucagım plasentam aşagıda diye 39 . Haftada alırız dedi 35 haftalıgım daha gün vermedi lakin 9 ay 10 gün ya normal dogum sezeryanda 10 gün öncesi alınıyormuş
Hanife_ Bana 20 haftalıkken gün vermişti 1-8 nisan arası sezeryan 37. haftama denk geliyor değişir mi bilmiyorum
Ezgim Bana 37 haftada 39 da alicaz diye gün vermişlerdi doktorun söylediğine göre 39+0olmadan almiyolarmis hatta kontrole gelen bir hastayı 38+6diye almadılar yarın gel demişlerdi😊 devlet hastanesi bu arada her yerde durum boylemi bir bilgim yok🤗🤗
Esomami Ezgim benimde devlet doktor 39 dedi ama belli degil daha persembe 37 olcaz bakim hangi gune vercek
Sevgim1916 Ertugrul benim oğlumu ilkinde normal doğumdu karnım taş gibi oldu gittim öyle acile direk sezeryana aldılar kalp atışı bulamayıp
Ewa Benim de 4050 gr olduğu için omuzu takılır korkusuyla geçen cuma günü önümüz salı gününe sezaryen dedi 38+6 da sezaryen olmuş olacam
Suk Benim ikiz olduğu için 30. Haftada gün verdi. Doktorumun verdiği güne göre yarın 25 aralıkta doğumum olacak ☺️ Ben ocağı beklemeyi düşünüyorum inş sıkıntı olmazsa. Sanki doğuma ben girecek değilim😅
Suk Esomami canım öyle de aralıkta doğarsa hep bir yıl büyük görünecekler. O yüzden inş bekleyenilirsem ocak 1 ya da 2 sinde olsun istiyorum. Sanki kendimi daha hazır hissetmiyorum 🥰
Suk Sedaergn doktorum 25 aralık olarak gün verdi canım. Ama ben bir sıkıntı olmazsa ocak 1 ya da 2 yi beklemek istiyorum. Daha kendimi hazır hissetmiyorum galiba🤦🏻♀️