__Asya01__ Emineelvin Salam mende de ilk hamilelikdi 21 hefde 5 gun olduq bu gun😍😍)))cinsiyyetin orgenmisiz ne?
555eeee67 __Asya01__ 17 hefte oldum 2ci hamiləliyimdir 1cisi 6 ayinda suni doğuş ilə götrməli olduq bir az problemli hamiləlik yaşadim suyum azalirdi yeni dediler ki hekimler 2 həftə sonra uşaq özu inkişafdan qala bilirə şukur indi yaxşı keçir oğlandi indi cinsiyyet 1cidə qiz idi sizdə bəs?
Emineelvin __Asya01__ hə canım keçən həftə öyrəndim axırki inşallah qızım olacaq🙏🧿🤗bəs siz necə cinsiyətiniz nədi? Doğum tarixini aparat nə zamana göstərir?
SakinaG Hayat31 hee, hem qarishigdi, hemde chox uzagdi merkezden :( artig daha yaxin bir yere kochmek isteyirik. Giymetlerden danishmayin vallah, absurd derecede yukselib
555eeee67 Salam qizlar bu gun 17di həftə olduq sadecə anal hissemde çox sancı var normaldımı sizdede olurmu belə şeylər
__Asya01__ Emineelvin Emineelvin Men de oglan deyiblər sag salamat Allaq qucagimiza insAllah))7 iyunu gosderir mende bes iszdə?)
Emineelvin __Asya01__ maşlaallah bacı gözün aydın 🙏🧿inşallah sağ salamat Allahın köməkliyiylə balamızı qucağımıza alaq 🙏🥰
555eeee67 __Asya01__ Salam necesen bir söz sorşmda senden aenede progestron şam yazib həkim?Mene yazib ama düzənli istifade etmirem 2 3 gun ara vere qoyuram bu problem yaradar sonra mene göresen
Emineelvin __Asya01__ mənim də vaxtımı iyunun 6sı deyiblər Allahın izniylə yoldaşıma ad günü sürpriz gəlir🥰
__Asya01__ Emineelvin biyy ne gozel vaxta dusur sag salamat alin qucaginiza insAllah😍 Kesr yoxsa tebi dogus olasdiz?)
Emineelvin Mommy24 qızlar doplerə nə zaman gedeceksiz neçə həftəlik olmalısız həkim mənə 25həftənin tamamı deyib, ondan sonra gec olur deyir
Emineelvin Leyla94E mənim də ilk hamiləlikdi beş il sonra 😊🤗🙏beş il necə keçdi bilmirəm amma hamiləlik heç keçmir 😁iş deyrem elə tezcə gəlsin uşaq
Emineelvin __Asya01__ üreyimden təbi keçir çünki mənim zopa görə beş il uşağım olmayıb isdeyremki ard arda uşaq doğam😂amma allahın izniylə o necə qərar qılıbsa məsləhətinə şükür🙏😊🥰
SabinaKenan9 Sultan_Medine Salam əzizim hər vaxtınız xeyir bəli Bakıda Nizami rayonu Qarayevdəki 7 saylı doğum evi. Mən Nizami rayonuna qeydiyyatdayam deyə elə hər ay 7 saylı qadın məsləhətxanasına gedirəm yoxlanışa. Dünən biraz araşdırma etdim. İki həkim adı dedilər 7 saylıda, Gülya Adıgözəlova və Gülnarə Rəhimova. Amma dedidər Gülya deyəsən işdən çıxıb ordan. Nömrəsin filan da bilmirəm heç sadəcə adların bilirəm.
Sultan_Medine SabinaKenan9 Hə çox gözəl elə məndə Qarayevde qalıram məndə müalicə həkimimden soruşdum o da Gülşən həkimi dedi 7 saylı qadın məsləhətxanası da indi məndə bir az araşdıracam görüm nə tapıram.ALLAH razı olsun çox sağ ol😘
hepoyleolurzaten_ Namish maşəAllah sağ salamat doğulsun Amin🤲🏻😍mənimdə qızım 1 yaşındadı və ikincini yeni bildik süpriz oldu😄