Yeliz3503 Eminefidan doktorun vardır bi bildiği demekten başka bişey diyemicem sen bebeğin hareketlerini iyi takip et.sağlıkla al bebişinide kucağına 🙏
Bebekbeklrkn Yeliz3503 valla ilkinde de belirti olmadı 40 da suni ile başlattılar şimdi 37 olduk ikinci sadece nst de sancılar çıkıyordu 33 den itibaren açılma vs yok ama bende hareket ediyorum artık yürümeye çalışıyorum hurma yiyorum 2 gündür bakalım 🤔
Yeliz3503 @“Bebekbeklrkn” Bebekbeklrkn yani hiç bir belirti olmadan da olabiliyormuş.belirti vermesede çok geç kalmaz umarım 🙏
sedseda roenna haha aynı şeyi ben de düşünüyorum hep içimizde kalacak değil ya😁 ilk gebelik mi sizin de?
iremmnurr Yeliz3503 38 oldum erken doğum riskim var diye iki kere de hastaneye yattım en son 2 hafta önce 4 cm açıklıkla taburcu oldum hala bekliyorum bende 🙈😅
saf-sevgi iremmnurr merhaba ben de 38 haftadayım 4 cm açılma var ama hiç sancı yok yüreğim ağzımda bekliyorum
iremmnurr saf-sevgi benimde ara ara sancılar geliyor gidiyor sıklaşınca gitmeyi düşünüyorum ama tık yok 🤦♀️Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
cennetb 37+2 deyim. Ne zaman gelecek çok merak ediyorum ağrı var biraz mide bulantısı mide yanması başka bişey yok
cennetb 35 haftadan sonra her hafta gel dedi gidiyorum hiç bişey yok maalesef sancı filan ne zaman çatı muayenesi edecek bilmiyorum ilk doğumum olucak açıkçası biraz korkum var
mhbbbera Kızlar bende 35 deyim 2 gündür uzandığım zaman ön tarafımdan fena ağrılar giriyor normalmi sizce bu korkuyorum açıkcası biraz