Yeliz3503 Doğumun yakın olduğuna dair belirtiler neler arkadaşlar.hani su gelmesi,nişan,sancı bunlardan bahsetmiyorum.
Snsyda Yeliz3503 seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥲 benim de sancılarım var ama asla nişan su vs hiç bir şey yok. Sadece düzensiz sancı çekiyorum doğsun istiyorum artık
Eminefidan Ben de 36+5 ben de de sancı çıkmadı. Ven de merak ediyorum . Acaba doğum nasıl baslicak. Dün randevum vardı doktor iki hafta sonra gel dedi. Demek ki içerse mutlu kızım gelmeye niyetli değil😊
Yeliz3503 Eminefidan son haftalarda artık haftada 1 e düşmesi lazım kontrollerin sana neden 2 hafta sonra gel dediler? Özele mi gidiyorsun devletemi
Yeliz3503 Snsyda canım bende o da yok bence senin sancın varsa doğumun yakın olabilir.açılman falan vardır belki de.
Eminefidan Yeliz3503 devlete gidiyorum canım . Valla ben de anlamadım. Bı hafta sonra gel der diye beklerdim ama iki hafta sonra gel dedi. Nst baktı. İki kere bozuk çıktı nst. Mesai bitti doktor gitti. En son doğumhaneye gittim orda tekrar nst girdim. Tlfondan fotoğraf olarak attılar doktora . Eve gidebilir demiş eve geldim. Bebek hareketlerini sıkı takip et dedi sadece.
Yeliz3503 Linatkgl aşırı ödemliyim aynaya bakamıyorum ağzım yüzüm bi tuhaf ağırlaştım hareketlerim çok kısıtlı pisikolojik olarak çöktüm ama ne sancı ne nişan ne bel ağrısı hiç bişey yok 😥
Mervee_akb1 Ervan 37+3 bendede 3 gundur ishla var sizinde oylemi kasiklarda agri oluyo oluyo yürüyünce
Yeliz3503 Eminefidan bende devlete gidiyorum ama haftada 1gel dedi doktor doğuma kadar artık haftada 1 dedi
Kbr_sn Yeliz3503 39 haftalık hamileyim 2. Doğumum olucak ilk bebeğim 36 da sızıntı şeklinde su gelmişti bunda ne bir ağrı ne bir nişan nede su var kızımda hatırladığım kadarı ile bir gece önce çok aşırı sıcak basmıştı tamamen soyunup uyumustum birde çok bel ağrım olmuştu farklılık gösterir mi bilmiyorum bekliyoruz bizde sıkıldık 😂😂😂
Yeliz3503 Kbr_sn canım benim de 2.hamileliğim ilkinde 37 de doğum yaptım. Ama sancısız plesentada yaşlanma vardı 2.cm de açılmam olmuş suni sancıyla doğurdum ilkindede yaşamadım yani.
Eminefidan Yeliz3503 ben de öyle biliyorum. Çevremde herkes son ayda haftada bir gidiyor. Erken doğuma etkisi var mı bilmiyorum ama bı hafta da önden gidiyor bebeğin gelişimi. Normalde 36+3 tüm. 37+5 görünüyor ultrasonda. Belki bu sebepten erken çağırır diye bekledim ama beklediğim gibi olmadı
Anzilha 37+2 İshal oldum.Aşırı baskı var saat 7den beri de düzensiz kasılmalar var,sırtımda ağrım var.hastahaneye gidip gitmemek konusunda kararsızım 😅2.doğumun halbu ki.Kızımda hiç birşey yok iken direk suyum geldiği için.Şuan bişey anlamıyorum
Yeliz3503 Anzilha canım okuduğum kadarıyla ishal de doğum belirtisiymiş senin doğumun yakın muhtemelen için rahatlasın istiyorsan git hastaneye ama genelde sancıyı evde geçirip sancıların düzenli hale gelince gitmeyi tavsiye ediyorlar.
Yeliz3503 Eminefidan doktorun vardır bi bildiği demekten başka bişey diyemicem sen bebeğin hareketlerini iyi takip et.sağlıkla al bebişinide kucağına 🙏