YeniGelinMeselesi Ben 30 31 haftalıktım, gaz sancısı şikayetiyle acile gittim. Ama durumum senin anlattığın gibiydi. Bebek toplandı karnım taş gibi oldu. Acildeki doktor kaç saattir böylesin dedi bende 5-6 saattir ağrım var dedim o ara belimde ağrıdı, sol kalcamda da ağrı vardı. Ben öyle diyince dogumhaneyi aradı. Orda nöbetçi ebeler beni çağırdı gittim. Nst ile baktılar. Kendi sancımmış, açılma var mı diye çatı muayenesi yaptılar, yoktu çok şükür ama bana kendi hastanene git bi an önce dediler (özel takipliyim) Doğum olma ihtimali de olabilir diye söyleyince hemen gittim. Kendi hastaneme gittim bebek toplanmayı bıraktı, karnım yumuşadı. Sancım çıkmadı ama yine karnım ağrıyordu sancı şeklinde. Bana serum verdiler sabaha karşı taburcu ettiler beni. Ben neden gaz sancısı diye düşündüm çünkü gaz problemim vardı normalde bazen senin dediğin gibi oluyordum, öyle olunca üstelemedim. Sonra doktoruma gittim, yalancı sancılar olabilir, rahim büyüyor vs anlattı. Açılman olmadığı sürece sorun yok, korkma dedi. Şimdi haftam ilerledi bende takip ediyorum ne olur ne olmaz diye. Uzun sürmediği için gitmiyorum ama bi daha böyle olursa gideceğim. Sende takip edersin sancı sıklığını, karın sertliğini vs. Geçmiş olsun 🌷