Hulyaerol Neslihankrhmt amin sağol 🥰😊 bakalım ayın 5 inde kan vercem inşallah 🤲 hayırlı haberler alırım
Hulyaerol Mrvsmt2502 benimde daha çok yeni son adete göre 3 haftalık ama yumurtlamaya göre daha 10 günlük 🙄🙂
Hulyaerol Acile gittim kan vermek istedim bu akşam ama almadılar acilde almıyoruz sağlık ocağı yada kadın doğumdan yaptırın dediler
Gecemavi Hulyaerol Hulyaerol acilde anca sıkıntılı durumlarda bakıyorlar ağrım var vs gibi en iyi sağlık ocağına ver teste göre var gibi ama etken daha kanda çıkar küçükte olsa 2 günde bir 2 katı artması lazım
Hulyaerol mrp2023 😊yani olmasa o testte kesinlikle ikinci çizgi çıkmıyor en azından benim yaptığım testlerde hiç çıkmadı ne kuruma çizgisi ne silik yalancı çizgi hayırlısı inşallah 🤲
Hulyaerol Kedicik27 artı Med canım 🙂ama sonrasında bebetime da aldım iki tane onlar da pozitif çıktı 🥰
Hulyaerol Buda ertesi gün yaptığım ikinci artı med testi onuda 5 gün kala yaptım pazar sabah idrarı ile 😊
Yazgull_kurt22 @Hulyaerol ya sağlıkla gelsin inşallah banada dua eder isiniz yarın alabilirsem test yapcam inşallah vardır belirtiler de var biraz ama bilmiyorum
Hulyaerol Yazgull_kurt22 amin canım 🥰 darısı başına inşallah 🤲❤️ne gibi belirtiler War bende bendeki belirtiler için test yapmak istedim bide çalışıyorum en azindan warsa dikkat ederim diye yaptım testleri inşallah testler de yanıltıcı değildir daha kan vermedim
Yazgull_kurt22 @Hulyaerol bulantı koku hassasiyeti sık idrara cıkma bide gaz oluyomuş bilemedim karnımın alt kısmına ağrılar giriyor
Hulyaerol Yazgull_kurt22 benim belirtilerde aynı 😊gaz hissi War bı kaç gündür sık idrara çıkma koku hassasiyeti de aynı sekilde bide ağzımın tadı yok yediğim hiç bir şeyin tadı yok
Hulyaerol Haticeeee6161 canım uygulamaya göre 19 ocakta yumurtlama günüydü biz ondan iki gün önce korumasız ilişki yaşadık ondan sonra eşim İstanbul’a gitti bı kaç günlüğüne 🥰amin sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲