Munevver_kaplan_33 Vaveylaa_2727 inşaallah bakalım içimi ferak tutmaya çalışıyorum kanamam olmadığı sürece korkmuyorum şükür
Munevver_kaplan_33 Hiratuba ben de bu gün doktora gitmeye niyetlendim ama daha çok erken diye gitmedim elimde progestanin 100 mg olanı var onu acaba alttan mi alayım yoksa ağızdan mi çünkü ilk gebeligimde kullandığımda hep alttan kullandım
Hiratuba Munevver_kaplan_33 bence doktora gidip onun önerisiyle alman gerekiyor. Ben de alttan kullanmıştım
zmra12 Hiratuba merhaba benimde iki gebeliğim boş gebelik oldu şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık çok korkuyorum ama siz herhangi bir ilaç kullandınız mı
Hiratuba zmra12 çok sevindim canım gözün aydın 🥰 progestan kullandım nolur nolmaz diye . Çok şükür bi sıkıntı olmadı
Munevver_kaplan_33 zmra12 şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum cuma günü doktora gitmeye niyetim var normalde daha erken gidicektim ama çok yeni olduğu için gebeligim biraz bekleyip gitmek istedim en azından o zamana kese görünür inşaallah
myavocado Munevver_kaplan_33 baya belli oluyor ikinci çizgi, ilk 5-10 dakikada hemen çıktı mı, bir kaç saat sonra çıkan ikinci çizgi yanıltıcı oluyor. Ama eğer vaktinde çıktı ise yüksek ihtimal hamilelik var gibi görünüyor, hemen kan verin 😊
Munevver_kaplan_33 myavocado ilk 10 dakkada varla yok arası gibiydi sonra gittikçe netleşti pazar günü tahlil verdim sonucum 324 çıktı bu günde sağlık ocağında tekrar verdim yükselme durumuna bakicam inşaallah