umrumdadegil MiaBaslck aynıyız gerçekten sırt ağrısı çok fena her hafta her gün farklı şeyler ekleniyor üstüne değişik şeyler çıkıyor 🤦🏻♀️ hamilelik çok tuhaf bişey gerçekten 😂
umrumdadegil EDA-GUN12 acil bişey olunca bakmaları lazım ama bakarlar bu şekilde. yeri daraldığı için de olabilir ama takipte kal yine çok hareketsizlik hissedersen doktorunu bilgilendir
umaydurununannesi umrumdadegil baya agrı var buzdolabını falan sıldım nolur nolmaz doguma gıderım dıye
Emrcnaydn umrumdadegil çatı ağrısı nasıl oluyor tarif eder misin benimde bi garip kemik ağrım oluyor ama ben anlayamıyorum belim mi neresi sanki çıt diye kırılacak gibi oluyor
umaydurununannesi umrumdadegil yanı duzcedeyım boluya gıdıcem ondan yoksa burda hastane var ama gıderımde salmazlarsa 😬 ılla boluda dogurcam dıyom oglusumu endeksledım ama kandırıyo benı
umaydurununannesi umrumdadegil suan zaten bı enerjı var tum evı kaldırıp kondurabılırrım ama oturuyorum banyoyu falan yıkadım makınalarım calısıyo onları bosaltıcan
umrumdadegil umaydurununannesi ay evet demiştin hatırladım 😂 kız böyle derken evde doğurma da sakın 😂 inşallah zamanlı gelir ya bunlar yalancı sancıdır