Hasretimmm Milemninbir tamam canim kontrolumden gelince yazarim sana insallah yarin belli olur belirsizlik mahfediyo
Hasretimmm Esomami evet canim 6 ocakta 38 oluyorum 10 ocak gibi alir diye tahmin ediyorum 1 saat sonra randevum insallah kararlastircaz bu sefer gunu
mirayyy Zeynepzben bende 37+1 deyim suan ,40. Haftam 13 Ocak banada Ocak olk haftasi gibi dedi,umarim saglikla kucagimiza aliriz :)
Zeynepzben mirayyy şimdi doktor kontrolünden geldik Bebiş hala ters gelişteydi 4 Ocak olarak kararlaştırdık sezeryan tarihini bakalım 😊
gamzebella 36+6 yım depişik duygular içerisimde kızımo bekliyorum 😊 bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inş 😘😘😘😘
mirayyy Zeynepzben Aralık sonu gelmesinden korkanlar 🙂Kesinlikle insallah Ocak ayinda gelsin kuzularimiz
bsebse mirayyy ben ben ben :)) 37+1 im. Birazdan doktora gidicez hem calisamaz raporu alcaz hem de konrtrolumuz var ❤
Tunurr 36+4 üm oğluşumu bekliyorum en son 35+6 de gitmiştim 2700 demişti kilosuna çatı muayenesi için 38. Hafta demişti herşey o zaman netleşecek bende heyecanla bekliyorum 🤗
Duygugul Bende 37+1 oldum bu gece sabah çatı muyanem var korkuyorum bakalım ne dıcek ınsalalh normal dogum olur
Elifinzeytini Milemninbir bende 36 + 1oldum sezeryan olucak cuma günü kontrolde gğn vericek acaba banada 4 ünü verirmi bebekde 34 deyken iki hafta önden gidiyodu
Annesininbalbocugu Rbyglc Banada 1 Ocak dendi 8 gün var nasipse İnşallah Allah'ın izniyle normal doğum olucak inşallah 🤲🏼 Şuan sancılar var bakalım ne olucak merakla bekliyorum
Faji Rbyglc ben de 36. Haftadayım ve son gittiğimde 20 ocak gözüküyor doğum dedi doktorum. Çatı muayenesi henüz olmadım sanırım bir sonraki muayenede yapacak. Normal doğum için fiziksel ve nefes egzersizlerine başladım. İnşallah kolay bir doğum olur. Sizlerde durum nasıl? Neler yapıyorsunuz normal doğum için?
Hasretimmm Esomami Milemninbir biraz once geldim doktorumdan simdilik 14 ocak verdi sezeryan gunu olarak ama onumuzdeki hafta tekrar randevum var yine tekrar konusalim dedi bugun 36+1 iz