Edus35 Evet kızlar bugün de aktifmiyiz 🥴 nasıl durumdayız 30+6 yız biz zaman yerinde sayıyor adeta geçmiyor günler ….😩
Nuraslanklc Edus35 32+3 25. Haftadan beri gece 3-4 kere kadar uyuyamıyorum gece uykusu olmayınca dinlenmiş hissedemiyorum 1 haftadır sırtım felaket ağrıyor dediğin gibi zamanda geçmiyor 😂 duzelicez inşallah be
Suzan-5656 Edus35 uykum var ama sağa sola dönmekten belimin ağrısından her dakka tuvalete kalkmaktan bi türlü uyuyamiyorum 31+2🤦♀️
Edus35 Nuraslanklc al benden de o kadar kalkınca uyumak dert tekrardan normal uyumakta ayrıca dert neye yanacağımı şaşırıyorum vallahi
karaguzelirem_ Burdayız 34+1 az önce eşimle tost yapıp yedik açlıktan gözüme uyku girmiyormuş meğer şuan bi ağırlık çöktü umarım uyuyabilirim 😂
Edus35 karaguzelirem_ ay inşallah benim iştahım hiç gelmedi ya şu hamilelikte deli yibi yiyemedim ne yazıkki
Nuraslanklc Edus35 😂kız bide yanan tek bende olmadım oğlum 4 yaşında çocuğun uyku düzeni de alt üst oldu ana oğul gece oturuyoz gündüz uyuyoz öyle geçiyo zamanımız dogurunca da uyku diye gözüne bakarız da fırsat bulamayız 😂
karaguzelirem_ Edus35 ilk zamanlar bende öyleydim 25-27.haftalara kadar 30 dan sonra iştahım çok açıldı eğer açsam ve yemiyorsam mümkün değil uyuyamıyorum açlıktan ama yiyip yatıyım kan şekerim yerine geliyor ve uyuyabiliyorum 😂 darısı sizin başınıza