Esmara kuyileyla canım ben de öyle sadece takım aldım kızım için hiçbir şey yok ortada kafam karışık heyecanlıyım
kuyileyla Esmara pıt pıt şeyler hissediyorum ben sadece. Ve karnımda dediğim gibi minik tümsekler oluşuyor arada. İlk gebeliğim olduğundan sanırım emin olamıyorum ne hissettiğime ☺️☺️
Zeliha66 Esmara bizim erken dogum riskimiz cantamizi 30 hafta ciger gelistirici vurulunca hazirliycaz🤗
GamzeCan Zeliha66 canm benmm yatmaya devam napıyım iyiym bi sorun yok cok sükür😊 patlıcan oldum 28 de de😂 sen nasılsın bi sorun var mı😊
Minigimgeliyor Esmara ufaktan almaya başla toparlarsın canım. Zamanı gelmiş artık. İlk başta en lazım olanları al sonrası kolay. Zıbın kıyafet çorap vs. Sonra işte küvet havlu battaniye. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Esmara Minigimgeliyor inş canım herşey duruyor gittik arabasını bile aldık herkes en sona bırakıyor halbuki 😀 değişiğiz resmen
Ezgiiiiia Çok şükür 28.haftanın sonundayız kızlar benimde oğluşummmm masallah hıc yerinde durmuyor kıpır kıpır. Onun hayaliyle yasıyorum. Odasını babasıyla boyadık yatağı banyo küveti herseyi geldi. Kıyafetleri bile hazır. Sadece yıkanıp ütülenmesi lazım. İnanırmısınızzz odasından hıc ayrılmıyorum. Nasıl güzel bir duygu anlatamam. Allah tez zamanda kucagımızaaa almayı nasip eylesin. Sadece Bebek arabası kaldı💁🏽♀️🤱🏼 Onu da insallah 2. Ayda almayı dusunuyoruz🥰
tugce4161 Bizde 28 haftalık olduk kızımla çok şükür cuma günü başka bir doktora muayene oldum ölçümlere göre farkettim ki bebeğim dönmüş ağrım sızım yok çok şükür ama kendi doktoruma yarın gidicegim inşallah iyi sonuçlar alırım tedirgin olunca herşeyi yıkadım astım kurumasını bekliyorum sonrada ütü arkasından yerleştirme işine geçeceğim çok ileri zamana bırakmak istemiyorum dahada agirlasirim 32. Haftada izne ayrılacağım sabırsızlıkla bekliyorum evde de bir çocuk olunca işleri erkden bitirmek daha iyi diye düşündüm inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında gelir kızım🤲🏻
Zeliha66 GamzeCan ben niye balkabagı oldum 28.haftada🤔 iyiyiz bizde şükür yatıyoruz sürekli. 30.haftanın gelmesini iple cekiyoruz ciger gelistirici vurulunca biraz daha rahatliycam sanki🤷♀️
GamzeCan Zeliha66 kafasına göre meyve sebze yazıyor bence ben olsam olsam hormonlu patlıcan olabilirim😂 inan benmde içim hic rahat değil ciğer geliştirici iğne yüzünden aklımdan ckmıyor her önüme gelene soruyorm sanırım farklı bi doktora gidicem 😏
Zeliha66 GamzeCan 3kilo vermistim baslarda 4kiloda almısım ☺ ilk hamileligimde 35 haftalik dogurdum 13kilo almıstım. Sen kaç kilo aldın?