Beyzaanr Kızlar hepinize merhaba bu ay klomen kullandim 24 ocakta çatlatma iğnesi oldum en erken ne zaman gebelik testi yapsam sonuç alabilirim deneyimli anne adaylari cevaplarsa sevinirim?
ssahin22 Beyzaanr 14 günden önce yapılırsa pozitif cıkıyor diyolar bende 20 ocakta çatlatma oldum bekliyorum
Betul_sevinc Beyzaanr bende denedim genelde 14 gün yapılıyor diğer günler pozitif sonuç alabilirsin iğnenin etkisi 14. Gün geçiyor
Yelizkhrmnn Ben Beyzaanr bende 24 ünde oldum iğneyi :) 3 tane yumurtam vardı 23-20-18 mm dedi. 4 günü değerlendir sonra 1 gün arayla değerlendir dedi. Beni de adet olursan 2. Günü gel olmazsa 15 günde test yap dedi hayırlısı bakalım
ssahin22 Beyzaanr mm söylemedi doktor ama büyüklerdi baya çatladı çatlıyxak dedi 3 taneydi en büyüğü soldaydı
Beyzaanr Betul_sevinc ignenin yapildigi gunden itibaren 14 gun dimi yani 24 ocak igne oldum 7 subat 14. Gun oluyor test o zaman yapacagim
dilaraates Bende ikinci kez çatlatma yaptım en az 14 gün bellemek gerekiyor geçen ay pozitif sonuç gördüm ama gebelik olmadı iğneden kaynaklıymış
Beyzaanr ssahin22 aa sizin baya fazlaymis birden fazla olunca yumurta çoğul gebelik ihtimali yok mu 3 çok fazla ya hepsi catlar ve dollenirse allah yardımciniz olsun😂 Mesela iki yumurta gelismisse ve catlayinca ikiz olabiliyormus oyle demislerdi bana
ssahin22 Beyzaanr ayy zaten genelde herkes bence senin ikizlerin olcak diyip duruyor 😄 Aman sağlıklı olsunda istwr ikiz ister üçüz olsun Rabbim sabrını da verir🥹❤️
Beyzaanr dilaraates beni kontrole cagirmadi yaa sadece regl olunca gelirsin dedi mesala bu ay hamile kalirsam ne zaman gitmeliyim onuda bilmiyorum
ssahin22 Beyzaanr çatlatma iğnesinden sonra gebelik varmı yokmu diye kontrole çağırması gerekiyor benim doktorum 5 şubatta gel beta bakalım dedi
Beyzaanr Yelizkhrmnn banada 25/27 olursa bide 28 i degerlendir yeter benim icin dedi aspirin falan vermedi tek duphaston verdi bat kac benim 10 subat