momyyy Yagmurrrrrr Avrupa şafak hastanesi renkli 4 d ultrason her muaynede bu cihaz kullaniliyor ki bence en önemli detay muayne 100 tl doktor tugrul abacioglu dogum ucretleride 2 bin normal 3 bin sezeryan ama odalari cift kisilik ve cok buyuk
Krasivyy momyyy o aynı dr mu bilmiyorum ama dövmeli falan saçını toplayan biriydi sanırım çok vicdansız biri sadece bu kadarını söylim size ilk gebeliğimde evladımı kaybettim onun sorumsuzluğu yüzünden 2 yıl önce kanamayla gittim ve bana hiç bişey demeden alttan muayene edip gönderdi başka bi dr a gittiğinde progestan yazabilird dedi ama o bana hiç bişey yazmadan git dinlen bol sıvı al demişti
Tubagrnc Yagmurrrrrr kağıthane de derindere hastanesi normal doğum 2600 sezeryan 3600 diye biliyorum orada doktorum Rıza beye gidiyorum muayene 95 lira
Hilalst Tubagrnc merhaba , rıza beyden memnunmusunuz acaba ben kolan hastanesine gidiyorum ama uzak kalıyo biraz değiştirmek istiyorum ,
Dilarakaan Yagmurrrrrr Medipol Mega Üni. Hastanesine Nagihan Kaya’ya gidiyorum muayne ücreti 125 TL doğum fiyatlarını tam net bilmiyorm arayıp bilgi alabilirsiniz fakat çok iyi bir Doç. doktor kendisi bende tavsiye üzerine gittim 👌🏼
mrsdoruk Dilarakaan çok tatlı bir doktor. Nagihan Hn tavsiye üzerine gitmiştim bende. Ama şuan evime uzak olduğu için türkiye hastanesi Tülay Koldaş’a gidiyorum o da Nagihan Hn gibi çok tatlı 😊
Aslkksl Bende özel ok meydanına gidiyrm. Muayene ücreti 60 normal doğum 1500 sezeryanda 1700 1800 falandı galiba
Tubagrnc Hilalst başından beri ona gidiyorum çok memnunum özellikle doktorumdan başta erkek diye istememiştim ama şimdi iyiki diyorum acaip güveniyorum tek sıkıntım çok hastası olduğundan her seferinde sıra bekliyorum 😅
Dyg34 mrshavva yo ben fiyat için degil özel ünv hst oldugu için belirtmek istemiştim bende dogum fiyatını dün aldım burası için tabi
Aminem Yagmurrrrrr Esenler medipol hastanesi. Yardmdoc. Muayene 105 tl. Doktorum burcu aydin boyama. Onstadan bakabilirsiniz. Hakkinda ki yorumlari okuyabilirsiniz. Ben memnunum çok şükür. Yardm docent Normal1400 Zorunlu sezeryan2150 Keyfi4100 Uzman hekim 1100 Zorunlu sezer 1675 Istege bagli 3400
Ayisigi Aminem Merhaba bende Ona istiyorum ama randevu sorunu var asiri yogun Bir doktor bende o hastaneye gidiyorum yakinmisiz:)
Hilalst Tubagrnc sen sormadan anlatıyormu herseyi , ne yemen gerektiğini filan söylüyormu yorumları okudum ama giden birinin düşünceleri daha önemli
Tubagrnc Hilalst hiç aramadım ama watsapdan yazıyorum cevap veriyor ve evet ben sormadan her kontrole gittiğimde gelecek haftalarda nelerin olacağını söyledi beni nelerin beklediğini çok bilgili cana yakın komik kasılmıyorum yani doktor falan diye çekinmiuorum hiç rahat hissettiriyor muhabbet ediyor elli kere soruyor bana sormak istediğin bişey var mı nasılsın falan diye bir sonraki kontrolde nelerden konuşcağımızı vs anlatıyor ilaç durumumu sorguluyor 34. Haftadan itibaren her hafta gelmemi istedi her gittiğimde de nst ye bağlatıyor hiç sezeryan olcaksın demedi öyle bi baskısı yok doğum anında belli olur o dedi örnek veriyorum kordon dolanır bebek terstir mecbur kalırsak sezeryan olur dedi özel hastane falan diye öyle para takıntısı yok ayrıca hastane dışında bile olsa ek ücret almadan doğuma girmek için hastaneye geliyomuş diğer doktorlar mesai saati dışındaysa ücret alıyolar ben çok seviyorum doktorumu
ZeynepEdaa Yagmurrrrrr Yenibosna Özel Nisa Hastanesi Derya Kanza Gül Hanima gidiyorum.Muayene ücreti 95,normal doğum 1300,sezeryan 2500,gece doğumda doktorum gelsin derseniz normal doğum olursa +200, sezeryan doğum olursa +250 ücret denildi.
Hilalst Tubagrnc peki ikili üçlü testini filan omu yaptı yoksa başka biyeremi yönlendiriyor yani hastanede o kadar gelişmişmi çok teşekkür ederim ☺️
Tubagrnc Hilalst hastane çok mükemmel değil ama her imkanı var kalabalık biraz ikili testi orada yaptırdım bi sıkıntı çıkmayınca doktorum üçlüye gerek duymadı bide önceden söylendiği için ne test yapılacağı falan gişeye ben soruyorum ücretini pahalı bişeyse devlette yaptırdım ucuzsa özelde örneğin şeker yüklemesi 25 lira gibi bişeydi özelde yaptırdım idrar kültürü istedi 70 liraydı devlet hastanesinde yaptırdım her ay sağlık ocağında da kan testlerini yaptırdım sonuçlarımı gösterdim sadece illa burda yaptırcan gibi bi baskısı hiç olmadı ayrıntılı ultrasonu da çok pahalıydı 600 lira falan gittim cerrahpaşada 120 liraya yaptırdım Rıza beye sonuçları gösterdim
Tubagrnc Hilalst bide hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var her hastanede olmuyor başta tercih etme nedenlerimizden biride buydu
Tubagrnc Hilalst ben geçen yılki fiyattan anlaşmıştım o yüzden normal 2000 sezeryan 2900 ama zam geldi diye biliyorum hepsine 600 lira kadar sanırım muayeneler 95 lira