• Gebelik
  • Bebeğini Kıskananlar daha doğum yapmadan

Yslyrt aynı durum bende de vardı şimdi kızım 1 haftalık oldu evlerimiz yakın hergün geliyolar biraz sevdikten sonra alıyorum ben yatak odasına gidiyorum emzirme bahanesiyle insan gerçekten kimseyle paylaşmak istemiyo kendi anneme bile vermiyorum
    Denizbetul evet nolur yardımcı olun insanın siniri bozuluyor paylaşmak istemiyorum bebeğimi hiç bir şekilde deliricem yani
    Yslyrt çok iyi anlıyorum bizde de benzer şakalar var bazen rüyama giriyor çocuğumu benden almışlar sadece hafta sonları gidiyorum falan 😣 Ya çekinme onlar gülerken sen as suratını komik bi şaka olmadığını anlasınlar veya ay şakası bile kötü kimseye vermem çocuğumu falan deyip sen de şaka yollu lafını söyle canım
      Ayse1 ya onlar da kötü niyetli değil ama insan paylaşmak istemiyor kimseyle evlat bambaşka birşeymis gerçekten
      Yslyrt yaa her iki taraf da cok iyi ve anlayislilar ona ragmen ben de sizin gibi hissediyorum, sacma mi degil mi kestiremiyorum ama icimden gecen o😉
        KlncA evet kuzum hakilsin ama hemen trip atıyorlar sen bize sevdirmiceksin diye bide altli ustlu sinirim bozuluyor inanirmisn kafayı yicem
        Bence saçma bi takıntı olmuş Canlar sizde sizin ailesizinde onlarında sevmeye hakkı var torun özlemi bebek özlemi cekiyorlar altı üstü espiri alıp severler hepsi bu alıp götürecek halleri YÖK o sorumluluğu zahmeti zAten kimse hiç biri bu yasından snra çekemez
          Annelik duygusu hepimizde var hepimiz doğmasa dahi anneyiz hepimiz daha çok benm deriz ama onlarada hak vermek anlamak gerekir kuzum şaka yapıyorlardır belli Zatem aldırış etme sen 😘
          Yslyrt galibaa, simdiden zaten ilk 2 ay bebek oyle ziet pirt kucaga alinmaz die alttan alttan msj vermeye basladim hatta😅
            Yslyrt bnce de senin piskolojin bozuluyo şuan yazdığın şeyler bile boş adamların niyetinin ne olduğunu bilmene rağmen bile byle düşünüyosan söylicek bi şey bulamıyorm evlat paylaşılmıyo demişsin başka bi cevabında ama o insanlar senle evlatlarını paylaşmışlar empati kur biraz ✋
              Bence daha çok sevinmelisin şanslı bebeğin olacak bizimkide öyle mesela benm ailemde de eşimin ailesinde de ilk torun olcak herkes istiyo sana vermeyiz senden çok biz sever bakarız diye ben aksine mutlu oluyorum bir değil bir çok aileye sahip olucak bebeğimiz 😘 bunyönden düşünün
                Annesininmucizesi herkes bir gün paylaşıcak evladıni ama aliriz vermeyiz diyince işler karışıyor kusura bakmayın ama o kadar da değil zaten altimizda oturuyorlar herşey e karışıyorlar bebeğime de karismalarindan yana endiseliyim sadece
                  Japicann bu nedir ya byle konuştuğumuz şeye bak torunlarını sevmeyenler insanlar var şuan gerçekten çok sinirlendim bulup da bunayanlar bunlar benim annem 4 tane doğurmuş onun ağzından hiç byle bi şey duymadım sen annesinde bizimkiler yada başkaları anne değil mi tövbe yarabbi sanki tek bunlar doğuruyo 🤨
                    Yslyrt ya suan saçmalıyosun kimse kimsenin bebeğini alıp da vermemezlik yapamaz e biraz önce de niyetlerini biliyodum aslında kötü niyetli değiller diyodun alt kat yada üst kat farketmez aynı evde bile oturan insanlar var k.bakma da sanki tek sen doğuruyosun sen gerçekten iyi değilsin 🤨