• Gebelik
  • Erkek bebek böbrek genişlemesi

Erkek bebeğe hamile olanlar böbrek genişlemesi diye bir sorunla karşılaştınız mı ? Nasıl bir yol izlendi ?
Doğumdan sonra geçiyor mu ?

33 haftada babada demişti doktorum erkek bebeklerde oluyormuş sanırım tesislerden kaynaklı önemli olan ilerlememesiymiş

Dlk5394 Oğlum da vardı 31.haftada öğrenmiştik doktor doğduktan sonra tuvaletini yaparsa gecebilme ihtimali var dedi oyle de oldu zaten

Dlk5394 detaylı ultrasonda öğrendik bizde 32 haftalık olduk büyüme devam ediyor doktor gerekirse doğumdan sonra hemen sünnet olur geçer dedi

Dlk5394 bende detaylı ulteasonda öğrendim hatta perinatolojiye gittim bugün ama sıpa okadar hareketliydi ki bakamadı doktor sonra bidaha gidicem. Ama erkek bebeklerde olabiliyormuş idrar birikmesine dayalı doğumdan sonra sünnetle geçer dedi benim doktorum korkulacak bişey değil takibini yaparız yine de dedi

Dlk5394 22 buçuk aylık oğlum var anne karnında öğrenmiştik doğduğunda da devam etti erken sünnet önerdi doktor 40 çıkar çıkmaz sünnet oldu 11 mm di doğduğunda en son ölçümde 3,5 mm çıktı git gide azalıyor takip oluyoruz 6 ayda 1 nefroloji ve çocuk üroloji takip ediyor 10.11 mm üstünde devam ederse ameliyat diyorlar zaten direk