Hilalaktscbk Nazd1 Ooo daha yetişemediğin zamanlar gelecek ben de o haftalarda ağlıyordum 31 haftanın sonunda kaçırmadıklarıma sevinmeyi öğrendim 😂😂
Hilalaktscbk Nazd1 Tövbe de. Çalışmıyorum ama dışarı çıkarken depend kullanıyorum her ihtimale karşı. Hapşırık, öksürük gelmezse gayet başarılıyım. 😌
Busragokhan0911 Nazd1 canım 16 haftalıkta bu kadar çok olmuyor. Ama çok su içiyorsan oluyordur normal ☺️ Şöyle bir şey var sık tuvalet enfeksiyon sebebi de oluyor bence yine de bir görün derim 🫠
Nazd1 Busragokhan0911 bugün biri daha bana enfeksiyon olabilir dedi ya doktora danışıcam çünkü normal değil yani hatta tuvalette bile yatabilirim 🙄
Hilalaktscbk Nazd1 Ya şimdi enfeksiyona, mantara da yatkınız bence doktorunuza danışın çalışıyormuşsunuz uzun süre kalırsa rahatsız edebilir.
Nazd1 Hilalaktscbk hemse nasıl rahatsız ediyor müşteri bırakıp gidiyorum valla çıkışımı verirler yakında 😅
Ftmeee Nazd1 bende yaşıyorum aynı durumu bizde 16 haftalığız yarım saat içinde 2 kez gittiğim oluyor doktorum normal demişti sonra tahlil verdiğimde bi sıkıntı çıkmadı çok şükür olabiliyor demişti ama siz yinede tahlil verin derim