Yldzhh Kızlar merhaba oğlum 4.5 yaşın da eşim ve oğlum 2. Çocuk çok istiyor aslında bende istiyorum ama 35 yaşındayım bu yaştan sonra yapabilir miyim bakabilir miyim düşüncesinden çıkamıyorum 35 yaş geçmi sizce anneler ❤️❤️
Esra_4774 Yldzhh Değil canım nıye geç olsun ☺Bi saglık probleminiz yoksa cok ıyı olur yani hem arkadaş olur evladınıza🥰
Sinemm68 Yldzhh değil canım neden geç olsun .. hiçte değil bizde 2. Düşünüyoruz oğlum 3.5 yaşında tam ideal zamanlar
Hiratuba Yldzhh canım benim de kızım 3 buçuk yaşında, eşimin de diretmesiyle 2. Çocuk planına başladık bu ay 🙈 ben de 33 yaşındayım daha genciz kıız neyimiz var 😀🥰
HESA20 Yldzhh bnde 33 oldum yeni bizde tekrardan bebek istiyoruz kızım 4 yaşına giricek az kaldı inşallah olur güzel haberler alalım birlikte🤲🥰
Yldzhh Esra_4774 çok şükür bi sağlık problemim yok☺️ İnşallah Allah hayırlısını verir canım sağolasın
-incila- Bende 32 yaşındayım oğlumda 3 yaşında. Aynı korkular bende de var. İlk hamileliğim sıkıntılıydı. Oğlumda çok yerinde duran bi çocuk değil. Ödüm patlıyor ama bir kardeşi olsunda istiyorum.
Srfe01 -incila- aynı durumdaydım eşim sana kalsa çok bekleriz diyip kendi korunmayi bırakmış ben hci fark etmedim ilk te hamile kaldım zaten bu hamileliğim de aşırı zor geçiyor çocuğum vok hareketli zehir oluyor günler eşim kendim ettim kendim buldum diye bütün işi üstlendi
Hiratuba Yldzhh aynen öyle zaten ikinci bebek olsun bi bakıma gireriz hep beraber 😀 ben ilk boş gebelik yaşadım sonra aşılamayla hamile kaldım, bu defa da hamile kalamazsam uğraşırsam diye strese girmek istemiyorum.hamile kalmam uzun zaman aldı.sizde durumlar nasıl 😑
Yldzhh Hiratuba canım rahat ol bence kafa rahat olunca kolay hamile kalıyorsun örnekler çok benm iki ayda hamile kaldım ama bu sefer nasıl olcak şuan adetim adet geçsin çalışmalar başlayacak😀😀
Hiratuba Yldzhh hadi hayırlısı olsun inşallah çok bekletmeden ikinci de nasip olur🥰 ben bu ay korunmayı bırakıp direkt yumurta takibine gittim kendi başıma hiç uğraşmadım biliyorum ki olmicak 😀 adet yaklastı ve heycan sardı her yanımı 😀 ne güzel üç buçuk sene stres yoktu
Hiratuba Yldzhh gebelik testi sipariş verdim pazartesiye gelecek, eğer elimde olsaydı on kere yapardım şimdiye 😀 pazartesi adet olmazsam yapcam bakalım tam iğneden sonra 14.gün olacak
Hiratuba Yldzhh kaset testler yanıltıyor boşa umut etmek istemiyorum ya 🥲 t çizgisi hep çıkıyor , strip test internette satılıyor, üç senelik tecrübeme göre strip testte çok çok nadir t silik çıkıyor , eğer negatifse sadece c beliriyor .
Naciyemutlu Yldzhh neden olsun ilk hamilelğim 32 yaşındayım 🥰 28 imde evlendim bir yıl korundum şeker hastasıyım alışma sürecim olsun diye.. sonra da bebiş doğal yolla gelmedi tüp bebek yaptık .. 2 hatta 3. Bebişi bile istiyorum Allah ın izniyle 🫶🏻üstesinden gelirsiniz 🫶🏻
Yldzhh Naciyemutlu rabbim kalbine göre versin canm sağlıkla al kucağına bebişini kaç haftalıksın inşallah bende tez vakitte 2. Bebişimi alırım kucağıma🥰🥰
Esraeva Yldzhh merhaba çocuklarımız aynı yaşta ve ben 40 yaşındayım 1 hafta sonra 2 doğuracağım bence geç değil istiyorsanız biz düşünmüyorduk rabbim verdi bizde kabul ettik. Allah bir şekilde güç verir merak etmeyiniz
Hiratuba Yldzhh tamam inşallah 😌 yalnız ikinci bebek planı yapanlar için bence bu grubu diri tutalım 😀
Hiratuba Yldzhh test yaptım kalbim kadar temiz bir sayfa çıktı 😀 zaten hira doğana kadar üç sene her ay tek çizgi gördüm bünye alışık hiç yadırgamadım 😀
Naciyemutlu Yldzhh amin amin inşallah sende aynı şekilde 🌸🌸 20 haftalık diyebilirim bugünü saymazsam 💙erkek bekliyoruz