Ceviz6550 tugcesakzci gebelik şekerim yok haddinizi bilin lütfen benim anneligimi sorgulamak size kalmadı.Size açıklama yapmak zorunda da değilim bebeğimi siz benden daha iyi mi dusunuceksiniz Allah aşkına
tugcesakzci Ceviz6550 anneliğinizi sorguladığıma dair bir yorumum yok tavsiye verdim bir hastane çalışanı onlarca bu konuda eğitim almış biri olarak. Çok gördük burada sizin gibileri böyle yazıp yazıp da sonra gelip pişmanlık mesajları yazdıklarını. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz yani…
Eldgrn Ceviz6550 size olabilecek ihtimalleri yazmış neden saldırı moduna giriyorsunuz. Burdan gözüktüğü kadarıyla verdiğiniz bu cevap ile sizin bebeğinizi sizden daha çok düşünen biri olmuş oldu. Teşekkür ederim araştıracağım veya doktorumla konuşacağım diyeceğinize haklı gibi üste çıkıyorsunuz birde
Pamuk Ciwan-76 2 hafta ileri geri sorun değil canım.2 haftanın üzerine çıkarsa takip gerektirir.Sen tedbirini al yeter.
Ciwan-76 Pamuk sürekli diken üstündeyim zaten, ilk gebelik olunca insan her şeyi yeni yeni öğreniyor işte 🤷 teşekkür ederim bilgiler için 🙏
Barlas28 beyazkalp Aaaa ben bilmeden içiyordum 😀 dogruysa eger . Sade süt içemediğimden öyle içiyordum
Tubatgn Ceviz6550 Yazmanıza gerek yok bebeğin gelişimi çok iyiymiş gibi lanse ediyorsunuz. Bunu iyi bir şey sanacak çok gebe var burada. En basiti Google’da 3 hafta önde ya da geride giden bebek risklimidir diye bir search yapın. İlk 2 bebeğinizde sorun olmadı fakat bunda olmayacak diye bir şey yok. Hiç eleştiriye ya da doğruları duymaya açık değilsiniz. Sizin çocuğunuzu düşünmekte suç oldu. Ne hale geldi bu Türkiye insanları. Şaka gibisiniz.
Karan_ Ceviz6550 bende öyle düşünüyorum ondan yazmak istedim . Çünkü benim bebişim de 3 hafta önde gidiyor . Normal şeyler bunlar
elmaelmaelma Karan_ hayır, çok geride olması kadar çok ileride olması da bir problemdir. Ben birden fazla doktordan bu şekilde duydum. 2 haftaya kadar ileride/geride olması normal ama 2 haftadan fazlası sakıncalı. Yani 3 hafta ileride olması da bir sorun.
asell13 beyazkalp sırf kilo alsın diye değil sade süt içemiyorum bal kakao nesguik hangisi elime geçerse karıştırıp içiyorum maksat sütü içebilmek beneğin kilosuna etkisi varmı bilmem ama ben daha çok yumurta kaşar bulgur avokado kabak çekirdeği kefir bol et veya balık kuruyemiş bunları günlük almaya dikkat ediyorum mevsimi olan sebzelerden bolca yiyorum vala bazen üşenip bütün sebzeleri bide markana varsa katıp bir pişirip yiyorum yanına yoğurt veya üzerine krema süper oluyor sebzelerinde vitamini makarnayada geçiyor 😂😂 annem diyor üşengeçlikten yeni yemekler türetiyon 😂😂
smnbr beyazkalp Düzenli olmasa da içiyorum. Ama bebeğim aman aman kilolu doğmayacak sanırım. Doktorum 3500 falan doğmaz, en fazla 3100 doğar dedi ☺️
smnbr beyazkalp Bana da az geldi ya 😅 kilosu normal görünüyor evet ama ben de babası da 3.500 doğmuşuz. Ne bileyim, çocuğumu besleyemedim diye bi üzülmedim değil. Çünkü ben 17 kilo aldım🫣
beyazkalp smnbr kız tövbe de niye üzülüyorsun maşallah çok iyi bence üzme kendini belli mi olur belki fazla kilolu doğar