Kamelya Aysglsvm yok neden sordun ki neyden süphelendiniz çok farklı bi acı ya etim acıyo resmen doktora sordum herşeye normal diyor
Aysglsvm 3 gündür adet ağrısı gibi karnımda belimde ağrı var. Dayanılmayacak gibi değil ama kendini hissttiriypr. 31+2 yım. Var mi böyle ağrısı olan
Duygu07 Aysglsvm canım benim hiç ağrılarım olmamıştı. Hafif belimde ağrı vardı Cumartesi doktor nst ye bağladı hafif sancı çıktı hastaneye yatırdı iğneyle sancıyı durdurdu. Bende anlamadım sancı nasıl çıktı orda. Bende 31+5im bugün
Berilikom mina2130 sorma ya doktor bu haftaya kadar hep önde diyordu kilosu na on gün falan ama. Bu hafta tam haftasındaymış sen kilo aldıkça bebek geri kalır dikkat et dedi korkuttu baya😞😫
Feslegen 8 kg aldım 31+4 haftalığız. Bacak ve sırt ağrısı. Genital bölge de ara ara çok ağrı oluyor... Onun dışında 2 gündür TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜnden müzdaribim. 9/4 beni çok halsizleştirdi. Yorgun ve halsiz hissediyorum. Aynı durumda olanlar var mı
Berilikom Feslegen benmide hep dokuzlarda tansiyon ama düşük oluşu çok iyiymiş yüksek tansiyon da erken doğum riski çok olurmuş enerji verici şeyler ya muz ceviz soda
Evremanne KaderAdnan doktora göre de değişiyor bence girince görcem bende bakalım ama çoğu kişi doğumu tetikliyor diyo ben sanki doğuma gidiyormuşum gibi hazırlığımı yapıcam
KaderAdnan bacak ve kasık ağrım var falan dedim işte genital bölgemi de söyledim doktor balık yağı verdi almadım henüz hafta içi alıcam içen varmı balık yağı
Bhrbhr 31+2 de burun tıkanıklığı ve nefes daralması başladı bende geceleri kalça ağrısına uyanıyorum ne tarafa dönersem ora ağrıyor birde rahim kısalması var dedi doktor bu muaynede progestana başladı
Berilikom Bhrbhr ben bu hafta gittim ve artık iki haftada bir gel dedi sizin ne sıklıkta 30 dan sonra bir aysan iki haftayamı düşüyor?
Smye Bhrbhr peki hep yatıyor musun benimde hafif açılma var diye başladı bu muaynede acayip uyku yapıyor ve olabildiignce dinlen merdiven ve yürüyüş yasak dedi korkuyorum hep yatmam lazım gibi