littlechick Civcicvv Benim ki tamamen sürpriz oldu 🥲 her ay adetim gecikiyordu zaten yine gecikti gidip kan vereyim ona göre adet söktürücü kullanırım diye düşündüm hamile olduğumu öğrendim. Biz tüp bebek tedavisi görüyorduk 2 başarısız denemeden sonra kendiliğinden oldu şükürler olsun 🤲🏻 mucizem diyorum ben ona🥹❤️
2205 Civcicvv şu an SAT göre 10 haftalık öncesinde bende düşük yapmıştım 3 ay geçti üzerinden , düşükten kaynaklı olabiliyor böyle ama yinede siz ne olur ne olmaz bi kaç gün sonra tekrarlayın hayırlısıyla inşaAllah gönlünüzden geçtiği gibi olur 🌸
Ezel16 Civcicvv Adetim 19 gün geçmişti o gün kanda 12.6 değerle pozitif görmüştüm.. 5.5 hafta geç döllenme olmuş .. Adet olmadıkça umut var bence 🥲
Civcicvv Ezel16 ay ciddimisiniz yaa maşallah sağlıkla gelsin bebişiniz🥰 peki 19.güne kadar sürekli kan verdiniz mi yoksa kaset testte mi negatif alıyordunuz
Dilekylmaz Civcicvv benimde 6 gün geçti idrar negatif kan vermedim daha bu kadar gecikmem olmazdı benimde bel ağrım var inşallah pozitife döner
Civcicvv Dilekylmaz inşallah canım isteyen herkese nasip olsun pazartesi muhakkak kan vermeye çalış kan en neti diye biliyorum
Ezel16 Civcicvv Sağol canım ama ben bebeğimi kaybettim malesef.. Şöyleydi; günde kaset testte sadece gölge vardı .. günde erken gebelik testinde silik pozitif gördüm.. günde zaten kan testi verip netleştirdim..