Civcicvv Günaydın kızlar.. Adetim 9 gün geçti ama kanda ve idrarda negatif çıkıyor bu durumu yaşayıpta pozitif sonuç alan oldu mu?
Srp53 Civcicvv gecikir miydi normalde ? Belki geç döllenme olmuştur. Ama olsa bile şimdiye çıkması gerekirdi diye düşünüyorum kanda.
Ays-0 Civcicvv canım kendim yaşamadım ama arkadaşımın 10 gün gecikti daha sonrası adeti geldi hormonlarla ilgili olabilir demiş doktor, istersen doktara danış yada az daha bekle direkt kan ver tekrardan
Civcicvv Srp53 Daha önce böyle bir gecikme hiç yaşamamıştım en fazla 1 2 gün.. daha önce 2 kere hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı mesela o zamanlarda bel ağrım çok oluyordu şuanda da öyle 10-20 dakka ayakta durayım hemen belim ağrımaya başlıyor
Civcicvv Ays-0 pazartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum zaten.. ne bileyim 20 gün adet olmadıktan sonra hamile olduğunu öğrenenler varmış bir ümit insan bekliyor ☺️
Srp53 Civcicvv yeni düşük yaptıysanız o da dengeleri bozuyor bekleyin biraz daha bakalım olmadı kanı tekrarlarsınız son ilişkiden kaç gün geçti ?
Dilekylmaz Civcicvv benimde 6 gün geçti idrar negatif kan vermedim daha bu kadar gecikmem olmazdı benimde bel ağrım var inşallah pozitife döner
2205 Benim de adetim 9 gün geçti hep negatif çıkıyordu ama bi kaç gün sonra test yaptım pozitif çıktı geç döllenme olabiliyor yinede tekrar test yapın kan verin bi kaç gün sonra
Civcicvv 2205 yaaaa ne güzelllll🥹 şuan kaç haftalıksınız herşey normal gidiyor mu geç döllenme olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor değil mi
Ays-0 Civcicvv İnşallah Hamilesindir canım Allah İsteyen herkese nasip etsin, adetin gelmezse tekrar ver kan bencede ♥️
2205 Civcicvv şu an SAT göre 10 haftalık öncesinde bende düşük yapmıştım 3 ay geçti üzerinden , düşükten kaynaklı olabiliyor böyle ama yinede siz ne olur ne olmaz bi kaç gün sonra tekrarlayın hayırlısıyla inşaAllah gönlünüzden geçtiği gibi olur 🌸
Civcicvv littlechick ayyy nasıl bekledinizzz☺️ belirtileriniz varmıydı peki? Öğrendiğinizde kaç haftalıktı
Civcicvv Srp53 9 ocakta korumasız ilişkiye başladık benim adet döngüm 28 günde bir değil 32-34 oluyor 17 ocakta adet olmam gerekiyordu normalde en fazla 1 2 farkeder ama 9 gün gecikti ilk defa bel ağrım oluyor birkaç belirtim daha var daha önce hamileliğimi öğrenmeden önce yaşadığım şeyler
littlechick Civcicvv Benim ki tamamen sürpriz oldu 🥲 her ay adetim gecikiyordu zaten yine gecikti gidip kan vereyim ona göre adet söktürücü kullanırım diye düşündüm hamile olduğumu öğrendim. Biz tüp bebek tedavisi görüyorduk 2 başarısız denemeden sonra kendiliğinden oldu şükürler olsun 🤲🏻 mucizem diyorum ben ona🥹❤️
Gamze_dn Civcicvv benimde 4 ocakta korunmasiz iliski oldu bide 6 da normlde 30 gunde 31 gunde 1 2 farkeder ama halen bende bekliyorum benim adet tarihin uzerinden 5 gun gecti kan verdim dun aksam 0.9 cikti negatif ama ne gelen var ne giden
Srp53 Civcicvv olabilir canım bekle bakalım benim de kürtaj sonrası adetlerim şaştı düşük dediğin için belki ondan olabilir diye düşündüm hayırlısı olsun inşallah
elifsozen Canım benimde denemeye başladıktan sonra adetim gecikmeye başladı öncesinde gecikmem olmazdı geçen ay sekiz gün gecikti insan ümitleniyor tabi ama bebek denemeye başladıktan sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş
Donthappymom Civcicvv benimde normalde hiç gecikmem olmazdı ilk defa bu ay gecikti 6. Gün geldi adetim üçüncügünü hemen gittim hormon testi falan verdim bişey çıkmadı . Annem diyor öyle olunca bir iki ay içinde çocuk oluyor benimkinde aynı oldu dedi