Ays-0 rr321rr 48 le ogrenmistim ben canım hayirli olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲❤️
Mervee96 rr321rr hayırlı olsun canım ❤️benimde son adet tarihim 23 Aralık beta 294 çıktı inşallah herşey çok güzel ilerler 🌸
Ays-0 Mervee96 pazar günü öğrendim hamile olduğumu, saliya heyecanla randevu aldım kesinlessin diye, kese için erken dedi karnimdan ultrasonla baktı sıkıntı görmedi çok şükür, salı günü tekrar gidicem kese için bakalım😊
Mervee96 Ays-0 çok şükür 🌸 bende kese için erken diye gitmek istemedim 5.haftanin sonu yada 6.hafta gitmeyi düşünüyorum 🙈
Ays-0 Mervee96 ilk gebeliğim olunca hemen gitmek istedim ben 😂😂 5.haftada belli oluyormus kese de, inşallah bir sıkıntı yoktur kalp atışinida duysam rahat edicem 😂 doktor saliya tekrar gel dedi bakalım
Ays-0 Mervee96 çok sabirsizim been eşim cumaya gidelim dedi net olsun diye ben salı istiyorum nolcak bu sabırsızlığım benim 😂
Mervee96 Ays-0 yoktur Allah’ın izniyle hepimiz sağ sağlım hayırlısi ile kucağımiza alalım inşallah ❤️ benim ikinci bu 🤗
rr321rr Ayyyy bendee çok heyecanlıyımmmm ne yapacağımı da bilmiyorum ultrasona da gitmedim kanda çıktı sonuç artık giderimmmm hastaneye🥲😍