rr321rr İdrar testi yaptığımda pozitif çıkmıştı test. Kan testi verdim bide orada da Beta HCG 299.2 çıkmış. Hamile miyim? Adetim en son 26 Aralık’ta olmuştu
Mervee96 rr321rr hayırlı olsun canım ❤️benimde son adet tarihim 23 Aralık beta 294 çıktı inşallah herşey çok güzel ilerler 🌸
denizalismom rr321rr hayır camım herkesin değeri farklı çıkabiliyor. Sen 2 gün sonra tekrar kan ver . 2 katına çıkmış olması gerekiyor değerin🌸 ben 114 ile öğrenmiştim şuan 33 haftalığım🥰
boraninannesi_ Tebrikler hamişsiniz🥰 2gun sonra aynı yerde tekrar kan verin 2 katı artış olması lazım
boraninannesi_ rr321rr ne demekkk 🩷🩷benim de son reglim 18 aralık,geçen çarşamba 485 beta ile öğrendim 2 gun sonra 911 oldu doktorumdan sonra randevu aldım hemen😍😍
boraninannesi_ rr321rr benim de ilkkk🙈☺️ çok heyecanlı bir süreç gerçekten, herkesin değeri farklı sadece 2 katına çıkması önemli 2 günde🤍
denizalismom rr321rr 2 gün sonra tekrar kan ver değer 2 katı olması gerekiyor. 5 bey 6 haftalıkken falan doktora gider keseyi bebeği görürsün inşallah 🥰🌸🙏
Ays-0 rr321rr 48 le ogrenmistim ben canım hayirli olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲❤️