MahurunAnnesi @Mzzz hamilesiniz sandiydim hihii 4 aylik bebisiniz var herhal profilinizden baktim Allah bagislasin 😁 oğlum 3 yasinda ay insallah ya kolay bir doğum olursa tavsiye etcem şurada ikinciler kolay oluyor diye 😆
myprincessgirl Mervettas ikinci doğumlar daha kolay oluyormuş inşallah bir avazda alırsınız kucağınıza benimde dikişlerim var ne zamana düzelmişti sizin dikişleriniz
Mervettas myprincessgirl amiiin insallah.benim neredeyse iki ayi bulmuştu iyileşmesi hala da çok hassas perine bölgesi o yırtılan yer dikişlerim çoktu resmen travma kaldı
myprincessgirl Mzzz demekki tek ben değilmişim saçımı başımı yolan. Öyle ama 2. Doğumu 3. Doğumu olanlar hep 3 4 saatte doğurdular
myprincessgirl Mzzz ne kadar zor olabilir ki demi her sancıda en kötüsü budur diyordum daha kötüsü geliyordu 😀
Mzzz myprincessgirl son anlar nefes almadan sancı geliyordu iki ebe karnima bastırıyordu ben pert tabi 😅😂 akıl işi değil ya bizimki delilik😂😅
myprincessgirl MahurunAnnesi kocam yanımdaydı sancıyı çekerken şimdi gözümün içine bakıyor helal olsun diyip duruyor 😀
Cemre44 Ayyy çok tatlıı🪬💜 ben şunu merak ediyorum benim tansiyonum ve şekerim çok düşük normal doğum istiyorum ama bu acılara dayanayım derken tansiyonunuz falan düşmedi mi yani bayılma hissi falan gelmedi mi ? Vücudu epey yoran ağrılar .
myprincessgirl Cemre44 benimde düşük ama ben sıkıntı yasamadım zaten serumla veriliyor sıni sancı o dengeledi
MahurunAnnesi @myprincessgirl benimki dalga geçiyor srfsizzz 😁😁gurur duymasi helal olsun demesi bence cok iyi ❤️❤️
myprincessgirl Mzzz ben en son burdaki insanların akıllısı ben miyim onlar salak mı sezaryen olanlar diye bağırıyordum bir de o gün 24.01.24 dü millet sezaryen günü almış hep doğuma giden geliyor ben 9 saat sancı çektim 😀
myprincessgirl Mzzz ay evet yaa ama çok havalı değil mi erkeklerin askerlik anısı gibi herkese en ayrıntılı şekilde anlatmak istiyorum 😀
Cemre44 myprincessgirl teşekkür ederim ben de normal istiyorum ama sırf bu yüzden nasıl dayanırım diye merak ediyordum
myprincessgirl Cemre44 inan ki bunları hiç düşünmüyorsun o an tansiyon şeker en son düşüneceğin şey oluyor
sedseda myprincessgirl bebek doğduktan sonra ebeler rahminizi elini sokup temizledi mi bunu çok merak ediyorum
myprincessgirl sedseda yok hayır bebeğin eşi oluyor bebek çıktıktan sonra onu çıkarıyorlar sonra da dikiyorlar