Fatmac Elifcee79 başınız sağolsun benimki etmedi hayatta çok şükür de ismi hiç hiç güncel yada bilinen bir isim değil
gokcen37 Elifcee79 Bence vefat eden kisilerin ismi koyulmamali. Abim vefat etti ismi gorkem Babam vefat etti ismi süreyya. Erkek bebek bekliyoruz ama isim bir kere vefat eden kisileri dusunmedim. Baktikca cocuguma bakio duygulanmak istemem. Hadi onu gectim isim kisisel olmasi lazim kadere inananlar varsa ismini yasarmis insan vefat edeninkini de yasarmis
Tugce-89 Gerçekten erkek ismi zor benimde ikinci oğlum ilk oğlumun adı tuna ikinciyi oğlum ayaz istiyor ben can diyorum eşim çetin diyo bizde çetin istemiyoz oğlumda can ayaz olucak ozaman diyo evde bir kavga bakalım ne olacak 😂🙈
Senzinc Ysmnksknn benide cok zorladı ya 2.bebeğim atlas koydum 😀 cok zor karar verdim bu sefer🤦🏻♀️ ilk oğlum yamaç
Elifcee79 Fatmac Allah razı olsun eşim vefat etmese koymazdım diyor benim ki tam dede adı normal klasik isimler olsa dert etmeyiz ki zaten
Medinedogru03 Fatmac amaan sen talha de bende talha dicem artık onun ailesi o ismi der bizim ailede talha der yazık çocuğun kafası kariscak biraz.. ama anlaşamıyoz ki işte
Fatmac Medinedogru03 evet kuzum ben eşime dedim zaten ben kullanmıcam o ismi dedim. İlerde bak görürsün çocuk da sevmicek kullanmıcak dedim. Sadece kimlikte kalacak dedim olsun diyor
Medinedogru03 Nesoruyon çok haklısın cnm büyüyünce kendi kararını verir , son çare bu artık iki isim koymak çünkü yoksa kavga çok büyücek huzuru bozmaya gerek yok çok inat ettim ama pes ettim artık