Suzann- Elfthh evet sürekli ayaktayım nerdeyse zaten hareket halindeyim hep bi 5 yaşındq bi kızım var ve çalışıyorum da
Busra-36 Suzann- hiç bi çözümü yok malesf ilk aylar biraz rahattım ama sonuna doğru bel agrisindan kalkamiyorum o derecedeyim 34+1 deyim bian önce doğum istiyorum hayirlisiyla
Suzann- Busra-36 bende 5.5 aylık hamileyim sizin haftanıza gelince belimin halini düşünemiyorum şuan böyleyse🙄
Ceren_38 Şu anda 4+6 haftalık hamileyim belim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum bun dan 3 ay önce düşük yaptım 12 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ondan mıdır bilmiyorum
Suzann- Ceren_38 öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲ama düşükten olcağını sanmıyorum benim fikrimce tabi
Havvakc Suzann- 26. Haftaya girdik bugün ve 2 gündür feci bel ağrım var sol kalçama vuruyor ve bacağım tutmuyor resmen. Umarım aralıklı olan şeylerdir doğuma kadar hep bu şiddetle devam ederse ben yürüyemez ki
Suzann- Havvakc çoğu hamilelerde var demekki benimde öyle ayakta fazla kalırsam çok ağrıyor bazen parkl içiyorum oda hiç kesmiyor 🙄