Happ Hadicanimsendee13 ben daha dün gittim femara verdi salı günü tekrar gidicem şimdilik bu şekilde daha ileriki dönemde ne olur bilmiyorum ki hiç ilk işlemim bir de
Happ emir_01 bizim spero alfa şase, pregnom, ınnate,b12 sprey, d vitamini damla, combinol hap bir de doktorum bana şeker hapı verdi şekerim yok ama insülin direnci için verdi
emir_01 Happ rabbik tez zamanda hayirli haberi almayi nasip etsin morfoloji degerinin 0 olmasina olumsuz konustumu bize olumsuz konusmadi gecen yil 0 di ama gecen ay yaptirdik 9 cikti morf. sizin test devlettemi yapildi bizim ilki ozelde bu gecen ay devlette yapildi cok sordum.k bakmayin
Merve1616 Umutluol Merhaba,iğneyi karninizdan vuruyorlar ve acımıyor.Stres yapmayın,kafanız rahat olsun. Bende bir yumurta büyümüştü femara kullandıktan sonra iğne vuruldum.Doktorum gün aşırı ilişki demişti.O günleri değerlendirdik
Umutluol Merve1616 bana koldan dedi doktorum hatta karından mı vuruluyor diye sorduğumda güldü hayır koldan dedi ben de letu diye bir hap kullanıyorum şu an inşallah bu sefer hayırlı haberleri alırız.
ssahin22 Umutluol çatlatma iğnesi hiç acıtmıyor 3 saniye bile sürmüyoe bende cok korktum ama hemşire yapmış bitmiş öyle haberim oldu 😄
Umutluol ssahin22 inşallah ya acıtmasını geçtim inşallah faydalı olur ya 🤲🤲 bana koldan vuracaklarmış
Umutluol Happ bilmiyorum ki daha önce burdan biri de koldan vurulduğunu söylemişti ben de şaşırdım ve doktoruma sordum evet koldan dedi
Happ Umutluol hep etrafımda göbekten gördüm ben daha dün başladım femaraya daha iğneyle işimiz olmadı