Aslishn Msl_ege folidoce kullanan cok var demekki gercekten guzel bir folik asit canim elimdeki bitince o markayi almayi duaunuyorm tesekkur ederm🙏🏻
Aslishn Pregnantmom vitamin olanlar bitkisel olanlar pahali oluyo aslnda pahali olanlara daha cok guveniyorm nedense🙈
Sevaldemir Aslishn ben 6 ay önce hamile kalmadan başlamıştım folbiol kullanmaya şimdi 10+1 haftalık hamileyim doktorum folbiol kullanmaya devam et dedi ona devam ediyorum.
Poine Folicus plus kullandım çok memnundum. Bitince zaten 10 gün daha kullanıcam diye folicode aldım. Vitaminlere başlayana kadar kullandım şikayetim olmadı.
Aslishn Emine071 o da iyiymis 😂 vitamin o zaman senin kullandigin canim icinde baska vitaminlerde vardir mutlaka
Ayisigi Aslishn merhaba ben sen folbiol kullanmıştım bi kaç hafta doktorumu değiştirdiğimde o pek iyi değil dedi diofol kullan dedi onu aldım ama özel ilaç sigorta karşılamıyor 45 lira gibi bişeydi.
Aslishn Ayisigi bitkisel o zaman o da canim ve icinde baska vitaminlerde vardir pahalilar oyle oluyo genelde
SibelAda Aslishn folbiol sigorta tarafından karşılanıyo sanırım. Büyük ihtimal ondan onu yazıyolar çünkü diğerleri çoğunlukla parayla alınıyor sigorta karşılamıyor ☺️
Aslishn SibelAda galiba o yuzden 15 tl gbi bi fiyati var sanirsam. Aman zararli olmasnda para verip alalim zarar vercekse yazmasinlar😖
Mevaninannesiii Aslishn canım ben de doktordan zararlı die duydum dediğin gibi. Ben imom kullanıyorm et balık yemedğim için bunların hepsini içinde barındıran ilaç istedm imomu tavsiye etti ona başladım devlet krşılamıyo fiyatı 50₺
Aslishn Mevaninannesiii yaa bende et balik yiyemiyorm hamileym diye baligi zorlada olsa yiyorm ama et mumkun degil agzima suremiyorm😖 eger onlarin vitaminini karsiliyosa fiyati onemli degil onu alirm canim ya
Tazeannevebebegi Aslishn ne gibi bi zararı var canım bnim tanıdığım bildiğim kullanan var bi sorun teşkil etmedi bebeği şuan 10 aylık