Tugba4474 Mugemurside1 biz Hakkari’den gidecezde araştırma sürecindeyiz. İkili tarama testi yapıyo mu Şebnem hoca fiyatı biliyomusun
Mugemurside1 Tugba4474 yapıyor. Zam gelmeden Ocak ayından önce muayene artı ikili tarama için kan vermiştim. 1000 TL ödemiştik.
fLzz3 Tugba4474 en son 750 ydi geçen hafta gittim 1000 olmuş cidden fazlaca artmış ama her yerde aynı fiyatlar hatta bazıları 1500 falan dedi arayp sorduğmda
gizbirhil BediaMehmet hayır ikili tarama testi temiz çıktı doktorum üçlü test e gerek yok dedi ayrıntılı ultrason yaptırcam
BediaMehmet Leyla39 leyla hanim 3 lü tarama testi yaptirdiniz mi bu hocaya ben hakkariden gelecegim tavsiye eder misiniz beni bilgilendirebilir misiniz
Leyla39 BediaMehmet ben yaptırmadım. İkili ve Üçlü taramayı. Kendi inisiyatifimize kalmış bir durum. Sadece detaylı ultrason yaptırdım.
BediaMehmet gizbirhil tesekkurler 😪😪😪ama gerek gormedi doktorum bebegin yaşama şansi %30 dedi su an kalbi atiyor ama 1 2 haftaya kaybedebilirsiniz hazir olun dedi 😪😪😪
fLzz3 BediaMehmet doktor neden bunu size söylüyor ya insanı bu psikolojiye sokmaya gerek var mı Allah bilir anca onu belki çok sağlıklı şekilde doğdu şimdi siz bu psikolojiyle üzüle üzüle zaten bebeğinizle kendinizi strese sokacaksınız