kahvesever__ Neden acaba hamur yoğuruyorum üstünü güzelce örtüyorum hiç kabarmıyor kabın içinde şişmiyor öylece duruyor neden acaba hamur yoğurma makinesinde yapıyorum ondan mu oluyor anlamadım
Blueberry0 kahvesever__ sert bi hamur yapıp çok fazla un koyuyosan ondan olabilir , bide malzemeler oda sıcaklığında olmalı🥲
umrumdadegil kahvesever__ koyduğun süt ya da su çok soğuk ya da sıcak olmasın ılık olsun. Bir de çok un ekleme biraz ele yapışır olsun
Yazmelegi_ kahvesever__ hangi maya birde tüm ürünler ılık olsun süt veya su birde hamur çok katı olmasn azıcık ele yapışır olsun
kahvesever__ Yazmelegi_ ele yapışkan oluyor zaten ama yinede bilemedim birde mayayı değiştiriyim bakalım
Gamze_yildirim kahvesever__ elinizde yogurun birde unu katmadan önceki bütün malzemeleri iyice karıştırın ozdessin sonra yavaş yavaş unu ekleyin birde hangi tarifi yapıyorsunuz bütün tarifler tam olmuyor bende poğaça baya yapan insanım bazen benimde tutmuyor farklı bı tarif yapınca
umrumdadegil kahvesever__ sanmıyorum çünkü bende hiç elemem. Benimde kabarmıyordu bi ara sonra ısılarına dikkat ettim bir de biraz daha ele yapışır yaptım unu daha güzel kabarıyor artık
kahvesever__ Gamze_yildirim kendi tarifimi yapıyorum ben ila poğçaya gerek yokki hamurlarım hiç kabarmıyor mayalanmıyor
mimar_anne kahvesever__ peki un ne kullanıyorsunuz benim annemler köyden alıyor o unla sert oluyor mesela bimin unu ya sa Söke çok güzel oluyor