YoncaD Elfthh demir ilaciyla baska ilacta kullaniomusunuz multivitamin felan. Benim multivitamin de zaten demir ve folik asit var doktorum demir yazdi d vitaminiyle birlikte, demir ilacinin icindede folik asit var. Ilk hamileligimdeki doktorum sadece Multivitamin kullanmami söylemişti oylede yapmıştık. Kafam karıştı..
Damlaalyz Elfthh suya katilip meyve suyu gibi içilen bir ilaç var bende mide bulantısı yapmamıştı haplar yapıyor oda aç karna iciliyor ama doktor mideni bulandirirsa meyve suyuna kat demisti
Defne_A Ben feramat ,gyno ferro sanol, bütün ilaçları kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum ilaçtan 1 bucuk saat sonrada biseyler yiyorum portakal falan yiyebilirsin ama c vitamini içeren şeyler kan değerimde iyi
YoncaD Elfthh ben iki hamileligimdede multivitamin kullandim bence sor. Sadece anlamadığım iste multivitaminin icersinde hersey var neden extradan demirle folik asit yazdığı… neyse kullanmiyorum multivitamine devam ilk hamileligimdeki gibi…
Cnuryasar Ben fertamir içiyorum sanki vişneli meyve suyu. Bayıla bayıla içiyorum valla aç karnına 1 bardak toz❤️ kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum eczacımda tok iç aç karna mide bulantısı yapar dedi dokunur belki dedi ben aç karna içiyorum😂😍
svncgldgn Elfthh midemlemilgili sıkıntım da olduğu için bu demir ilacını gece yatmadan önce içip yatıyorum doktorum da öyle dedi bulantı da olmaz, sıkıntısını uykuda hissetmezsin dedi öyle yapıyorum
Elfthh svncgldgn ferro da öyle yapıyordum sabaha karşı kusuyorfum uykumdan uyanıp ilaç değiştirdim buda aç karna sabah bununda seveemedim gün içinde tok içilen arıyorum🥹
svncgldgn Elfthh valla yok içileni yok bunların keşke olsa ilk aylar zaten bulantı oluyo diye bana vermemişti doktor çok zorda olmadıkça 12. Haftadan sonra kullanmak mantıklı demişti bulantı sebebşnden dolayı
Gloria06 Elfthh maltofer fol demir hapı kullanıyorum. Yemek arasında ya da yemek sonrası tok alınıyor. Açlık zorunluluğu yok.
Ebrar042 Gyno ferro kullanıyordum bende bulantı değil ama aşırı derecede gaz ve kabızlık yaptı lavobadan çıkamıyordum çok ağrım oluyordu 3 günden sonra kullanmayı bıraktım doktoruma söyledim hem multivitamini hemde demir ilacını değiştirdi demir ilacı toz dil altına dök dedi tadı resmen kolalı çok beğendim 😂 Kabızlık vs de yapmadı çok şükür