Elfthh bahocum bende duymuştum c vitamini ile emilim artiyormus sabah kalkıp içince çok acikirsam napcam diye stres oluyorum bı saat yememek için bekliyorum oda yrouyor bazen
Eddaa57 YldrmNUR bende kullanıyorum ama aç karni dediler bana bide ne kadar süredir kullanıyosunuz yani baya oldu doktorda bişey demedi süresi falan var mı acaba
YldrmNUR Eddaa57 bana da bir şey demediler 1 ayı geçti. Kabızlık yapabiliyor bazen. Öyle olduğu zamanlar bir iki gün içmediğim oluyor
Ozlemkaan Elfthh bir doktorunuza danışın mutlaka ilaç rahatsız ettiyse bunu söylemeniz gerek bence başka bir yol illa ki bulunur bana mesela ilacı nasıl almak istediğimi de sormuştu ben şurup istemedim tadı kötü olursa içemem edemem diye hap istedim direk
Eddaa57 YldrmNUR valla benim baya baya oldu ya 35 hafta bitiyo ama hala devam ediyorum zaten ilaçları soruyolar söyleyince tamam diyolar🥴
YldrmNUR 3438FG hatta bana bide d vitamini verdi ikisini bi içiyorum d vitamini demir emilimini artırıyormuş. Onu da ekmeğe 8-10 damla damlatıp yiyorum
3438FG YldrmNUR Yaaaa benim hiç öyle değil. Doktor kahvaltıdan 2 saat önce içmen lazım dedi D vitamininide tok karna 2 damla suya damlatıyorum yani aralarında hep 2şer saat oluyor
1Sendemi2 Elfthh benimde aynı şekilde deydi bugün doktor değiştirdi oroferon yazdı Bunu kullanan var mı?
Esraaaas YldrmNUR bende bu ilacı kullanıyorum aç karnıyla yazmışlardı bana ama sabah aç karnıyla içemiyordum doktor tok karnıyla iç ozaman demişti
Sadeceanne2 Elfthh Küçük şişelerde olan kan ilaçları var onlarda mı bulandırır acaba. Bak resim atayım ben bundan kullanıyorum ahu dudu. Framboaz Tadında çok güzel 😄