Angelipk Emineelvin aynı haftadayız bende doktoruma sordum kasıklarıma yakın böyle toparlanıyor sanki taş varmış gibi daha yeni kontrol oldum şükür herşey yolunda bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor rahim kaslarıda ama doktorunuza danışın içiniz rahatlasın
Emineelvin Angelipk ya doktor bende bir şey bulmoyorki her şey çok iyi olduğu için😊daha geçen hafta gitmişdim kontrölö
Angelipk beyhan3678 ilk gebelik mi canım geç hissedebilirisin ben ikinci gebeliğimde o kadar az haraket hissettim ki kaç kere doktoruma gittiğimi hatırlamıyorum karın kaslarından dolayı hissetmediğimi söyledi şuan 3. Gebeliğim 19. Hafta da net hissettim
Emineelvin beyhan3678 benim də ilk gebeliğim kız amma her hamiləlik aynı diğil hər kesde farklı oluyor
Angelipk beyhan3678 korkma tabiki öncelikle doktoruna danış oğlumu 23 haftada hissettim kızımda dediğim gbi çikolata yerdim meyve suyu içerdim hissetmezdim doktora gittiğimizde kız içerde halay çekiyor derdi her hamilelik bir değil
beyhan3678 Emineelvin maşallah maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ayrıntılı yaptırdınız mı
Seymamemektar Emineelvin bebek ağırlaşmaya başlıyo artık varlığını hissetmeye başlıyosun canım ondan ☺️
Emineelvin beyhan3678 ayrıntılı 25haftasında yaptıracağım inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım🙏🧿🤗😊5yıl sonra umudum itdiği anda Mucize geldi bebeğim
Angelipk Emineelvin bende öyleyim hamilelikte vücutta çok değişiklik oldugu için beden farklı tepkiler verebilir doktor sorun yok diyorsa rahatla ☺️
Emineelvin beyhan3678 ya bilmemki omu şanslı bizmi sadece günleri sayıyorum kavuşmak için🥰🙏rabbim nasib ederse babasının doğum gününe sürpriz geliyo🤩
beyhan3678 Angelipk inanın benimde öyle kızım muayene olmadan çikolata meyve suyu içiyorum doktor öyle diyo içim rahatladı ya
Kdjhjhhj Emineelvin benimde kaçgün böyle oldu dünden beri beri yukarı çıktı artik aşagidada oynamiyor bence o yüzden ağri olmustur
Emineelvin beyhan3678 Ben azeriyim eşimle anlaşmışık inşallah zəhəra koyacağız (fatimeyi Zəhra) peygamber annesinin ismi😊🥰bir kızımız olursa bir yıl içinde diye Adak adamışdık Austost ayında oda duamız kabul oldu🙏eylülde hamilə kaldım
beyhan3678 Emineelvin eşim hep tanıştığımızdan beri eğer bir kzım olursa ismi asel olsun isterim demişti bende sevdim asel mina diye düşünüyoruz teyzesi bakalım