Sssaa Masaldiyari canım bnmki 0.54 gebe cıktı herkezinki farklı bn ne kadar hamilesin dedim yanlıssa onların negatif demeside yanlış sonucu öğrenip yazsrsan iyi olur Allah kalbine göre versin
Masaldiyari Sssaa herkesin ki farklı diye bişey yok değer sınırı doye bişey var 10 u geçince hamilelik var demektir o zmanda benimde 3.68 çıktı ama gebelik yoktu dr.um öyle söyledi sizde yanlış yönlendirme yapmayın lütfen .
Kubratntklu Sssaa 5ten büyük bir değer olmalı 0 ile başlayan değerler negatif oluyor sizde geç döllenme olmuştur sizde o değeri pozitif sanmış olmalısınız betanız sonradan yükselmiştir döllenme ile beraber
Eldgrn Sssaa ay nerde yazıyor bu hangi doktor diyor hala gelmiş insanlara yalan bilgi veriyorsunuz. Cahil bilgisi bu olsa pes ya
Sssaa ssahin22 ben istemiyordum hamile kalmak gittim 0.54 tü cok sevindim degilşm diye içeri girdim doktor var ama cok yeni dedi şok oldum net hatırlıyorum
papatyaolsun Sssaa o kan sonucunuzu e nabızdan ekran resmi alıp burada paylaşır mısınız? Belki de doktor bilgisizdi size öyle dedi ama tesadüfen de değeriniz zamanla yükseldi
Kubratntklu Sssaa nasıl bir doktormuş anlayamadım insanlar 2-3 küsürler görüyor negatif deniliyor sana nasıl pozitif dedi bu doktor bir daha gitmeyin bence siz 🙄
Ebbruc Sssaa 2 hamilelik geçirmiş biri olarak konuşuyorum , insanları gereksiz yere ümitlendirmeye hakkınız yok yine söylüyorum, sen geç döllenme yaşamış olabilirsin ama insanlara direk hamilesin diyemezsin onu zaman gösterir
tugcesakzci Sssaa googlea yazınca 5 ve üstü gebelik çıkıyor 0.54 değil. Hatta bazı kaynaklar ve doktorlar da 10 ve üstünü gebelik kabul ediyor. Google da 0.10 ve üzerine pozitif diyen bir bilgi yok. Varsa kaynağınız olan bilimsel bir makale paylaşın bilelim
Eldgrn Sssaa Dedi bir halt bilmeyen insan kız biraz oku oku bu kafayla nereye kadar gideceksin elin buralara yalan yazmayı biliyorsa araştırma yapmasını da bilir
Eldgrn Sssaa bak çok zor değil Google gir değer de yazma direk gebelik değeri hakkında bilgi yaz çıkıyor. Gir bak araştır en azından insana doğru bilgi ver ben senin yerine çıkan ilk sonuçlari attım. Sen şu hamile çıkan değerini atsana e nabızda var ulaşmak zor değil
Eldgrn Sssaa Allah’ım sabır ver okumayı da mı bilmiyorsun sen 0-10 arası negatif diyor pozitif demiyor 0.10 değil 0-10 yazıyor senin yazdığınla arada dağ farkı var
tugcesakzci Sssaa hanımefendi beni çok güldürdünüz bugün allah da sizi güldürsün 0-10 demek aralık bildirir. 0.10 demek değildir ama yine de siz bilirsiniz ahahhaha
MerveNural Sssaa bu sirada ikinci çocuğu doguracak olmam şoku 😂😂😂😂😂 hemde ilki 5 yasinda bu da 30 hafta. Haftayi bildin miiiii hani 7 gün oluyorrrr pazardan başlar cumartesiye kadar sayilirrr
Anneolmak38 Seyhan000 Maalesef hamile değilsin canım ama hala adet olmazsan 2 gün sonra tekrarlattir kan testini yükselebilir belki