tugcesakzci Eldgrn bariz negatif yani değer bir de. Niye hamilesin deyipte hakkına giriyorsun insanların belki yükselmeyecek daha çok üzülecek o zaman kadın söylediğinden dolayı umut edipte
Sssaa Eldgrn Eldgrn boş konuşma aynı sonuçla bnmki pozitfti bn kendi tecrübeme göre cvbladım sen kimsinki böyle konuşuyorsun
papatyaolsun Canım benim de testlerim silik çizgi çıktı, gidip kan verdim negatif görünüyor. Emin olamadığım için bugün gidip tekrar verdim bakalım kaç çıkacak. Sen de yarın bir daha kan ver bak olur mu
Eldgrn tugcesakzci ah keşke anlasam neden böyle konuştuğunu bilerek yapıyorlar hazır belli negatif olduğu o değil nerde yazıyor 0 daki değerim pozitif sayıldığı sorsak gösteremez de hangi doktor der pozitif onu gec 5 ve üzerini bile bazı doktorlar negatif sayıyor belirli bir değer istiyor gebelik saymak için
mrvcermeli Seyhan000 siz gidip doktora sorun bence tartışmaya gerek yok benimde test de çıkmadı ama kanda çıktı
Sssaa Eldgrn benimki aynı degerde gebe çıktı o neden cıkmıyor ve elimle yaptgım teste tek cizgi çıktı cok yeniydi kmseye ümit vermiyorum google yazsanda aynısı cıkıyor bilmeden konuşmayın
Eldgrn Sssaa o kadar iyi biliyorum ki yazdığım şey hakkında aklın şaşar sen göster bakalım bu değer gebelik nerde gozukmus hiçbir doktor o değer pozitif demez doktora soramiyorsan aç bak elinin altında internet çok zor değil hangi değer sonrası hamilelik olduğunu
tugcesakzci Sssaa googlea yazınca 5 ve üstü gebelik çıkıyor 0.54 değil. Hatta bazı kaynaklar ve doktorlar da 10 ve üstünü gebelik kabul ediyor. Google da 0.10 ve üzerine pozitif diyen bir bilgi yok. Varsa kaynağınız olan bilimsel bir makale paylaşın bilelim
Kubratntklu Eldgrn kesinlikle katılıyorum benim iki aydır 0.100 çıkıyor değerim doktor negatif diyor bu arkadaş nasıl o değerle hamilesin cevabı almış merak ettim
Eldgrn Sssaa Benim kim olduğum ortada kusura bakabilirsin senin gibi yanlış bilgi veren insana gerekli cevabı veriyorum ben senin gibi bu değer pozitif hamilesin diyen biri bence çokta biliyorum demesin ha desen ki benim de bu değerdi hamileydim yükseldi tekrar kan ver artış olmuştur eyvallah daha ortada bir şey yok gelmiş hamilesin diyip umitlendiriyorsun insanı bu kadar net söylenebilecek şey değil bu biraz yazılanları okusan o kadar dolu olduğunu anlayacaksın ki dediklerimin
smykll1 Sssaa 0.65 değere göre pozitif diyemezsin ki gebelik için 5 in üstünde olması gerekiyo adeti 5 gün geçmiş illaki çıkardı kan testinde siz saçmalayın bence
Ebbruc Seyhan000 yaptığın test bozuk canım, hem çizginin o kadar yakın olmaması gerekiyor hemde 2 çizgi birden vardı testinde ve yumurtlama günü ilişki olmadı diyosun. Kan değerinde düşük olmazsan 1 hafta sonra tekrar kan ver ama bu sonuca göre hamile değilsin maalesef
Ebbruc Sssaa nere göre kime göre? Ben kan verdim 6.83 çıktı ama hamile değildim . İnsanları boşu boşuna ümitlendirmeyin. Siz geç döllenme yaşamış olabilirsiniz ama yumurtlama zamanında ilişki olmamış üstelik hamile değil yani bu net şuan
Ebbruc Sssaa 2 hamilelik geçirmiş biri olarak konuşuyorum , insanları gereksiz yere ümitlendirmeye hakkınız yok yine söylüyorum, sen geç döllenme yaşamış olabilirsin ama insanlara direk hamilesin diyemezsin onu zaman gösterir
Kubratntklu Sssaa 5ten büyük bir değer olmalı 0 ile başlayan değerler negatif oluyor sizde geç döllenme olmuştur sizde o değeri pozitif sanmış olmalısınız betanız sonradan yükselmiştir döllenme ile beraber
Eldgrn Sssaa ay nerde yazıyor bu hangi doktor diyor hala gelmiş insanlara yalan bilgi veriyorsunuz. Cahil bilgisi bu olsa pes ya
Eldgrn Sssaa bak çok zor değil Google gir değer de yazma direk gebelik değeri hakkında bilgi yaz çıkıyor. Gir bak araştır en azından insana doğru bilgi ver ben senin yerine çıkan ilk sonuçlari attım. Sen şu hamile çıkan değerini atsana e nabızda var ulaşmak zor değil
Sssaa ssahin22 ben istemiyordum hamile kalmak gittim 0.54 tü cok sevindim degilşm diye içeri girdim doktor var ama cok yeni dedi şok oldum net hatırlıyorum