kubrakorkmaz Arkadaşlar suyum devamlı olarak geliyor 38+3 bugün hastaneye gidiyorum lütfen dua eder misiniz sagsaglim alayım kucağıma🥹🥹❤️🩹❤️
Ceydakrtpe22 kubrakorkmaz sağ Salim kucağına al inşallah bende yarın sezaryana giriyorum çok korkuyorum 🫠🫠
kubrakorkmaz Firstmomfirstchild sedseda Semakaya25 Dogumhaneye aldılar su gelişi devam ediyor ama sancı yok şu anda. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Benim gibi doğum bekleyenlere kolay rahat doğumlar nasip etsin. Bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah🥹
sedseda Semakaya25 ishal için doğum belirtisi diyorlar bir arkadaşım dün ishal olduğunu söylemişti akşam yatisi yapıldı sabah dogdu bebegi o da bugün 38+5
pembebiranneadayi Semakaya25 ben hamilelik sürecinde hep ishal gibiydim ama afedersiniz doğumum başlayınca su gibi ishalim olmuştu
sedseda Semakaya25 iki üç gündür düzensiz aralıklarla kimisi şiddetli kimisi hafif adet sancısı giriyor karnıma
Semakaya25 sedseda bende dün muayene oldum alttan nst sancı 1 cm açıklık çıktı gecesi ishal ve sancı vardı ama şuan yok olursa bidaha gidicem devlete gidiyorum diye gitmek istemedim
Smr28 sedseda bende 38+4 benmde bir haftadır hergün adet sancısı gibi ağrım oluyor hafiften. Acaba doğm yakın mı ondan mı böyle oluyorz
sedseda Semakaya25 canım hiç korkma sonrasını düşün kendini sakinleştir ben de korkuyordum ama sakın kalmak en önemlisi milyarlarca kadın doğum yapıyor çok doğal bir olay🥰
Eddaa57 Semakaya25 bende Sancaktepe İlhan varanka gidiyorum yani ozek fiyatları sonrası böyle karar aldım hep acilden girdim pazartesi normal gidicem ama siz memnun musunuz hastaneden doktorlardan falan