Gazell Pink17 ay bende aynı durumdayım bulantiyla yakından uzaktan alakam yok aksine herşeyi yemek istiyorum
Elizveannesi Esrasrgn 15.haftadayız, hala tık yok kız, suussss 🤪 ilk gebeliğimde öldüm öldüm dirildim 3 ay sürmüştü 🤷♀️
Ytugcek Bende başlarda öyle diyordum, 8. haftadan sonra yavaş yavaş başladı 15. haftaya kadar bulantı oldu ama hiç kusma seviyesine gelmedim. Kişiden kişiye hatta hamilelikler arasında bile farklılıklar oluyormuş
Nagihaneskikilic Nette okudum mide bulantısı eşittir sağlıklı bebek falan insan bi ürküyo hiç belirti yok bende göğüs ağrım bile yok denecek kadar az
Gunes05 Benimde yoktu ilk başlarda 6.7. haftalarda başladı. 10.haftamdayım kabus gibi geciyor mide bulantısı cok kötü :(
Esraburhnkulu Esrasrgn ilk hamileligimde 9 ay boyunca hiç bulandım olmadı ...şuan yine hamileyim 5 haftalık bakalım şuan yine bulantı yok inşallah olmaz
Bussel Esrasrgn 6+1im hala bi tik yok ne agri ne sizi ne mide bulanmasi ne bas donmesi yok yok korkiyoom
Mihrimahirem Esrasrgn benim 9+3 , mide bulantısı elhamdulillah yine bir derece iyi ama sabah yediğim elma dahi midemi ekşitti, genelde de bu haldeyim her daim bir mide ekşimedik öyle olunca mide bulantısı vs vs 🤷🏻♀️