Fadiiiik Alt sağ ve sol kasıklarım çok ağrıyo yürüdümmü dahada cok Ağrı giriyo niye böle oldu anlamadım bide göbeğim gaz dolmuş gibi şiş :/ neyin nesi bu ağrı ?
Aysebkr1258 Fadiiiik kaç haftalıksınız ? Ben 14. Haftanın içindeyim ağrılarım benimde çok fazla az biraz yürüyeyim gezineyim hemen kasıklarım ağrıyor doktorum normal diyor ilk hamileliklerde daha çok oluyormuş
Selindikci35 Fadiiiik bmmde oyle cnm karnimda hep bi siskinlik var..kasik agrisi oluo..bununla ilgili biraz once post actim hatta..Sebebi ne bilmiorum
Fadiiiik Aysebkr1258 cidden ilk hamileliklerdemi oluyormuş 😓 çok şiddetli ya insanin yürüme hevesi kesiliyor canım bende 21+3 haftalığım
Selindikci35 Fadiiiik bnmde ilk gebeligim..Persembeye kontrolum var dile getiricem doktora ama sanirim rahim buyudugu icin bunlari yasioz..insan endiselenio maalesef
Aysebkr1258 Fadiiiik evet ilk hamileliklerde ağrılar daha şiddetli hissediliyormuş bide şimdi ilk olunca acemilik herşeyden korkuyoruz kafamıza takıyoruz yarın doktor kontrolüm var tekrar dile getiricem ama önemli bişey yok diyor
Fadiiiik Selindikci35 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım kac haftalıksın ? Ola bilir rahimden dolayı ama dediğin gibi ilk olunca bide insan bi korkuyo allah korusun
Fadiiiik Aysebkr1258 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nazip etsin 🙏🥰 evet ya ilk olunca daha bi korku oluyor insan da allahım korusun
Begumucer Benimde aynı şekilde hiç böyle olmazdı sağ kasığım göbeğimin altı resmen bıçak saplanıyor gibi oluyor kalkınca falan 🥺 bende bugün çok telaş yaptım acaba birşey mi oldu diye😥
Fadiiiik Begumucer allahım korusun canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız cidden bende korkdum kalkıp yürüyesim bile yok okadar acıyor ama normaldır galiba artık büyüyorsa 🙄
Selindikci35 Begumucer rahim buyuyomus cnm o sebeple yine de doktoruna gittiginde soyle ustersen cok rahatsizlik duyuyorsan
Ozgnrozask Benımde sol kasıgımda agrı oluo arada ama ınt arastırdım doktoruma solemıstım rahım buyudugu ıcın ıns bı sıkıntı yoktur
Begumucer Selindikci35 Söylicem de daha çok var gitmeme yeni gittim 😑 şimdi numarasını bulmaya çalışıyorum hastaneden bulabilirsem mesaj atıp sorucam içim rahat etmez yoksa
Begumucer Fadiiiik inşAllah büyüyordur kızım ona birşey olmasında o iyi olsun ağrım olsun sıkıntı değil 😔