Momofelisa Seymamemektar maşallah 🥰 erkek galiba sizin de. Erkek bebekleri böyle oluyormuş kızlar daha narinmiş 😂
Seymamemektar Momofelisa ay benim ilki de erkekti ama bu kadar değildi hamilelikte hareketleri. Bir çıktı puuffff kabına sığmıyor şu an 😂 bunu çok merak ediyorum içerde bu kadar tepiniyosa çıkınca heralde evi yıkar tepemize 😂😂
Seymamemektar Momofelisa oyy valla hem kolaylık versin hemde öyle eğlenceli ki anlatamam ay en yakın eğlence arkadaşım valla oğlum şu an 3buçuk yaşında 😂😂
Kdjhjhhj Momofelisa gayet normal şuan 22 haftalik oldum ve bebek bugün yukarı çıktı önceki haftalar hep aşağidaydi
Nuraslanklc Momofelisa bebek ters dönene kadar haftaniz büyük olsa bile aşağıda hissediliyor normal yani 20. Haftadan sonra göbek deliği hizasına geliyor ancak yavaş yavaş yukarı çıkar ama baş aşağı dönene kadar yine aşağıda hissedersin hareketleri🥰
Momofelisa Seymamemektar ne güzel darısı yolunu gözleyen bizlere inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Seymamemektar Momofelisa amin amin canım sağlıcakla kucaklaşmayı herkese nasip etsin Rabbim inşallah 🥰🥰