Momofelisa Selam kızlar 18+0 olduk bugün. Ancak iki gündür bebek hareketlerini vajina hizamda iki bacak arasında hissediyorum. Gece de rahim ağzında sızı ile uyandım. Bu haftalarda o kadar aşağıda olması normal mi acaba? Serklajlıyım birde korkuyorum açıkçası.
Parsmommy Momofelisa o haftalarda çok yukarıda olmuyor bebek diye biliyorum ama hareketi de çok hissedilmez acaba serklajdan dolayı mı sizinki
Seymamemektar Momofelisa tekme atıyodur canım bazen bana da sanki ayağı vajinadan çıkıverecekmiş gibi geliyodu o derece tekmeliyodu sıpa 31.haftadayım bu seferde yumrukluyo aşağıyı 😂
e_blue_sky_a Momofelisa hareket çok hissedilmez ki küçücük daha siz doktorunuza gözükün başka Bi sorun olabilir
Kdjhjhhj Momofelisa gayet normal şuan 22 haftalik oldum ve bebek bugün yukarı çıktı önceki haftalar hep aşağidaydi
Momofelisa Parsmommy ben hareketlerini 2 haftadır hissediyorum. Yaklaşık bir haftadır da baya elimi koyunca vuruyor ❤️ erkek bebek olduğu için galiba erken hissettim 😬
Parsmommy Momofelisa bende 16 da hissettimde yani çok aşırı değildi öyle demek istedim 😄 ve asagidaydi vuruşlar 🤗🌸
Momofelisa Parsmommy bazen benimki de pıt pıt şeklinde ama şu iki gündür baya baya içimi bir hoş ediyor 😅 aşağıda olmasının normal olmasına sevindim bu sabah sanki vajinadan çıkacak gibiydi 🙈
Parsmommy Momofelisa uygulama vardı Banu ciftcinin ama şuan girilmiyor nedense orda her hafta bebek nerde gösteriyordu yerini oradanda emin olmuştum ben 😄
Mayaaa34 O haftalarda bebek yukarda olmuyor tam normal canim bende korkuyodum ben 25 haftaligim simdide bazen vajinamda kalp atisi hissediyorum ondan korktum hickirikmis oda o korkular gecmiyor hic 😂
Momofelisa Mayaaa34 anne olmak daha hamilelikten itibaren ne kadar zormuş 🙄 neyse ki burada tecrübelilerden fikir alıp rahatlıyoruz biraz yoksa 3 günde bir doktora gideceğim neredeyse 😂
Momofelisa Parsmommy internetten okuyordum Banu çiftçiyi arada bir bende dur bir bakayım 🙄 teşekkür ederim canım 🙏🏻
Momofelisa e_blue_sky_a yok canım hareketi çok net hissediyorum artık. Özellikle yemeklerden sonra ve armut yediğimde 😂 gümbür gümbür. Ama bazen kasıklarda bazen daha yukarda hissediyorum. Sabah mesela vajinadan çıkacak gibiydi popomun altına yastık koydum göbek deliğimin altında vurmaya başladı sıpa.
Momofelisa e_blue_sky_a 18. Haftada bilimsel olarakta hissetmeye başlayabileceğini söylüyor doktorlar canım. Ve hissediyorum yani bunu nasıl ispat edebilirim bilemiyorum 🤣 ama sadece ben değil eşim de hissediyor. Bazen daha minik bazen de elimi koyduğumda yumru olacak şekilde.
Seymamemektar Momofelisa karın kasları gevşekse hissedilir canım herkesin bir olmaz ben 2.gebeliğim 14.haftadan beri pıt pıt hissediyorum sıpayı 😂
Momofelisa Seymamemektar bende 16 dan beri hissediyorum hissettiğimden de eminim gümbür gümbür vallahi 😂
Seymamemektar Momofelisa şu an 31.haftayım ve bunu yazarken kaburgalarımı oymaya çalışıyo sıpa içerden gece eşim uyanıyo yatak sallanıyo diye öyle bi tekmeliyo ki ooyyy delip çıkacak karnımı sanki 😂😂
Momofelisa Seymamemektar maşallah 🥰 erkek galiba sizin de. Erkek bebekleri böyle oluyormuş kızlar daha narinmiş 😂