Tubissyy Yemek borusu yanmasına da bunlar iyi gelir mi midem de hiç bi sorun yok ama 2 gündür yemek borum yanıyor kızlar
Kaderinoyunu Esranur_53 Karbonat içebilirsiniz biraz suyla karıştırıp annem tüm hamileliğinde yapmıştı.
Rsahbaz 31 deyim ve benim mide de pert. Mide şurubu başta işe yarıyordu şimdi o da yaramıyor. Doktor sütün yatmadan önce içilmesi daha beter eder dedi
pilateslover Esranur_53 hiçbir çözüm bulamamıştım gece yatarken oluyordu sadece dik şekilde uyuyakalabiliyordum
Esranur_53 Bagci01 inan suan soda iciyorum her yolu denedim sanirim tek cözüm dogum 37 haftaligim az kaldı 🫠
Gulsah_09 Esranur_53 miğde yanması ge4cekt3n gebeligimin kabusu uyuyamiyorum ama tetikleyen şey çay oldu benim içmeyince daha az oluyor soğuk sütü yanmasada mutlaka iciyorum engelliyor benimkini
Meralsunasezen Kızlar mide yanması dediğiniz yediklerinizin ağzınıza geliyor gibi olması mı eğer öyleyse bende biraz fazla yiyim hemen midemden boğazıma acı su geliyor gibi ve kusana kadar rahatlayamıyorum 🥲
Esranur_53 Meralsunasezen yabi kısmen ama boyle alev alev midenden agzina kadar bi ates bi acilik ay degisik yaaaa