Sekara Esranur_53 yeşil elma, sade soda, sol tarafa doğru yatmak, doktorun izniyle rennie veya gaviscon kullanabilirsin
Neslika Sakız çiğnemek biraz rahatlatıyor beni. Yıllar önce midem hep ağrırdı ama doktor bir sorun bulamamıştı. Kudret narı yedim her sabah aç karna bir kaşık. Bir kavanoz bitince geçmişti sorunlar. Deneyen var mı acaba hamilelikte kullanılır mı?
Momseyda Esranur_53 tüm ilaçlar süt ve maden suyu hiç işe yaramadığında Polo şekeri denedim ve kurtarıcım oldu bittikçe alıyorum deneyin mutlaka
Hilalarkann Momseyda bende nexuim mide koruyucu içiyorum kafam çok rahat 24. Haftadan beri midem yanmıyo
Momseyda Esranur_53 benim 20 haftalıkken başladı saçla alakası olmadığını söylediler Polo şekeri deneyin ilaçlardan çok daha fazla işe yaradı bende 5959lap
Meryem0650 Kizlar 33+3 ben cozumu yemekten hemen sonra bir sise maden suyuna yarim limon skip icmekte buldm yani midenizin yanmasini beklemeden direk yemekten sonra icin denemekten zarar gelmez bende ise yaradi insallah sizdede yarar
Elo__35 Esranur_53 doktorum gaviscon ilacı verdi onla idare ediyorum süt içiyordum içme daha çok yakar dedi maden suyu iç doğal dedi ama hiçbiri hiçbir işe yaramıyor anlık çözümler zaten başından beri mide problemi yaşıyorum hamilelikle mide anlaşamadı kabullendim artık dışardan hiç bir şey yemiyorum evimde kendim pişiriyorum annemin yemeği bile istifra ettiriyor bana siz düşünün neyseki 31+5 doktorumla konuştum sezaryen olucam 1 ay kaldı çok şükür geçsin gitsin sağlıkla
Srfclkkl Esranur_53 rennie gavüscon süt tahin elma soda hepsini sırasıyla içiyorum yiyorum üçer saatlik ömürleri var hamileliğimin 10. haftasından beri mide yanmasıyla uğraşıyorum 😔 Herkes mide bulantısıyla uğraşırken benim tek sıkıntım mide yanmasıydı ne yersem yiyeyim yanıyor ya kesin net çözümü yok bunun maalesef
Gulluuuuu Esranur_53 bana ilk saçma geldi ama bence deneyin sizde hamile olmadan önce de mide problemim hep vardı zaten hamile kalınca dahada arttı şurup falan fayda etmiyor bende birinden duydum sabah aç karnına bir yemek kaşığı doğal olan tahinden ye bekle sonra kahvaltını yap 2 3 gün sonra etkisi oluyor artık rahat uyuyabiliyorum şükür
Gulluuuuu Nisniss bana ilk saçma geldi ama bence deneyin sizde hamile olmadan önce de mide problemim hep vardı zaten hamile kalınca dahada arttı şurup falan fayda etmiyor bende birinden duydum sabah aç karnına bir yemek kaşığı doğal olan tahinden ye bekle sonra kahvaltını yap 2 3 gün sonra etkisi oluyor artık rahat uyuyabiliyorum şükür
Sumeyyeysldg Kızlar sade soda için birebir.bende hemen kesiyordu zaten normlde de doktolar günde 1 tane sade sodayi öneriyorlar ☺️