nurcan355 Meneksem benimde kiz ama 23. haftada hissettim ama benim hem ilk gebeligim hemde kilomda var belkide ondan kilolu insanlar gec hisseder diye duymustum simdi 29+1 iz 🌸
Meneksem nurcan355 sağlıklı olsunlarda er ya da geç duyursun rabbim 😌 kilo da etkili olabilir belki olsun duymuşsunuz
Elosunannesi susam_23 Benim de şuan 3. Hamileligim 13.haftadayim ve damar atma gibi olan hissi şuan yasiyorum yani yaniliyo olmam imkansiz dha once iki kere yasadim ayni hisleri ama bu kadar erken olmasi da beni cok sasirtiyo acikcasi normal mi ya hissediyo olabilmemiz
susam_23 Elosunannesi kime desem daha kucuk nasil hissetcen diyo ama ben hissediyorum baloncuk patlamasi gibi pit pit her hamilelik farklidir bence normal 🤭
Mnrsln Meneksem anneme sorsan 2,3 aylıkken pıt pıt kalp atışı gibi hissediyordum seni diyor 😂 karnımızdan geçen damarlardaki nabızı bence bebek zannediyorlardı önceden. Kimseyi kafana takma, stres yapma zamanı gelince çok güzel belli eder kendini 🥰
Meneksem Mnrsln evet yaaa bence da onlar bağırsak hareketlerini falan diyorlar illa ki farklı bi atımı vardır diye düşünüyorum 😄
Baharoloji Meneksem normal zaten 19. Haftada başladı gibiydi tam emin olmam 20. 21 oldu palesenta yerleşimi bebek konumu karın yağ oranı hep etkiler normal
fatos2404 Meneksem bence kızdan değilde ikinci gebelik olmasının etkisi var bide doktorum karın bölgende çok fazla yağ tabakası yok dedi ondanda olabilir