Eldgrn Meneksem 18 sonu 19 başında gece yatarken göbeğimi yokladım o sıra tekme atma gibi ama değil gibide birşey hissettim ilk o gün hissettim sonra devamı geldi aynı haraketlerin
Canan-_16 Meneksem 18 ci haftada post açtım hatta hissetmiyorum diye o gece başladı vurmaya sanki hissetti🤣
fatos2404 Meneksem oğlumu 19. Haftadan sonra hissetmiştim şimdi ikinci gebeliğim kızımı 13-14 arası hissetmeye başladım 🫶🏻🥹
Mnrsln Meneksem bana da çok soruyorlardı 12. Haftada başladılar hissetmiyor musun yok ben hissediyordum falan demeye. 19+4 te falan içimde balık takla atmış gibi birşey hissettim sonra ara ara devamı geldi. İçin rahat olsun bir kaç haftaya hissetmeye başlarsın
Baharoloji Meneksem normal zaten 19. Haftada başladı gibiydi tam emin olmam 20. 21 oldu palesenta yerleşimi bebek konumu karın yağ oranı hep etkiler normal
nurcan355 Meneksem benimde kiz ama 23. haftada hissettim ama benim hem ilk gebeligim hemde kilomda var belkide ondan kilolu insanlar gec hisseder diye duymustum simdi 29+1 iz 🌸
fatos2404 Meneksem bence kızdan değilde ikinci gebelik olmasının etkisi var bide doktorum karın bölgende çok fazla yağ tabakası yok dedi ondanda olabilir
susam_23 Gercekten cok garip ama 13+4 haftadayim 1 haftadir ufak ufak hissediyorum ilk oglumda 16 da hissetmistim cok erken ama cok guzel
Elosunannesi susam_23 Benim de şuan 3. Hamileligim 13.haftadayim ve damar atma gibi olan hissi şuan yasiyorum yani yaniliyo olmam imkansiz dha once iki kere yasadim ayni hisleri ama bu kadar erken olmasi da beni cok sasirtiyo acikcasi normal mi ya hissediyo olabilmemiz
Meneksem Mnrsln inşallah soruyorlar hissetmen lazım diye diretiyorlar her bebeğin gelişimi farklı bakalım hayırlısı
Mnrsln Meneksem anneme sorsan 2,3 aylıkken pıt pıt kalp atışı gibi hissediyordum seni diyor 😂 karnımızdan geçen damarlardaki nabızı bence bebek zannediyorlardı önceden. Kimseyi kafana takma, stres yapma zamanı gelince çok güzel belli eder kendini 🥰