Meriioo Kbagci yaa bide çocuğunuz varsa zordur tabii ki 🥲 ağrılar şişlik derken çekilmez bir hal aldığı zamanlar oluyor bende de
Meriioo Siyah-Melek aaa kaç cm 🥹 valla sizin bebiş içerde mutlu gibi baksanıza 😂 hiçbir gelme çabası yok
Busraoz Meriioo 197, yolumuz uzun😅 Sağlıkla geçsin de tek çocuklu günlerin tadına doyalım acelem yok😅
Meriioo Busraoz ooo mis zamanlar 😂 2 çocuk çok zor geliyor bana da şimdiden, bu hamilelik süreci öyle zordu ki bunları unutup 2. çocuk düşünür müyüm emin değilim 🥲
Meriioo Busraoz ay ne bileyim zor gibi 4.5 yıl sonra da 😂 bacaklarım benden bağımsız mesela, midem hele söylemiyorum bile 😂 bunlar unutulmaz
Efnan3443 Meriioo Güzel geçiyor du ama sanki yavaş yavaş zorlanmaya başladım gibi çok ağırlaştım 2 saat yürüyen ben beş dk yuruyemiyorum
Yenianne7 Meriioo Evet ama işte doktorları anlayamıyorum yok kafası büyük yok karın çevresi büyükmüş diye korkuttu sanki biraz. Sağlık olsun
Meriioo Yenianne7 doktorun düzgününe denk gelmek de önemli cidden 🙄 bazılarının bu gereksiz halleri strese sokuyor