mirooo Yaaaa bende bu durumu çok takıyorum kafaya istemsiz, hiç bulantı kusma olmadı bende bu nedenle canım ne istiyorsa yedim genelde tatlı çekiyodu hala daha öyle😅 şuan +18 kilo fazlalılım var ve 29 haftalığız 😓😓
Sevdatncr Lavinya_21 78 ile hamile kaldım 81 olmuşum 28 haftalık hamileyim iştahım normaldi şimdi baya baya açıldı doymuyorum asla bundan sonra alıcam gibi 😒😁
Can_su92 Lavinya_21 53 kilo ile hamile kaldım 27+2 de ölçüldüğümde 65 idim 😝 herkes doğumdan sonra verildiğini söylüyor ne yapalım. Benim hiç mide bulantım olmadı o yüzden sürekli iştahım açıktı hiç bir şeyden tiksinmedim. Doymuyorum.gebelik şekeri falan çıkmadı allahtan ama son 3 ay ne olcak bakalım. Ben normalde yiyip yiyip kilo almayanlardandım şu an bişeylere dikkat etmeye çalışmak beni çok geriyo 😃
Lavinya_21 aslhnkrts9 kız aynısı sözde ben de ilk aylarda mide bulantısı simdi ise mide yanması yüzünden yiyemedım ama bu kiloyu nasıl aldım
Cennet_kusum16 26+4… 53 ile hamile kaldım 58 kiloyum..Bende bebeğe gidiyor direk ödem felanda olmadı bakalım nereye kadar gidecek böyle 😁
Elosdef Lavinya_21 burada aldığından fazlasını vermiş insanları okudukça umut doluyorum sağlıkla doğuralım sonrasında veririz inşallah😁
Lavinya_21 Elosdef inşallah bakalım. Kız ben ilk dogumda 10 cm olunca beni catala çıkarmak için tekerlekli sandalyeyle götürdüler 2 kadın zor götürdü beni o sancı anında digerını cagırdılar gel yardım et diye, o halde utanmıştım,😂😅
Mmeelliikkee Lavinya_21 boşver alacağın varmış hiç önemi yok :) ilk gebelikte on kilo almıştım zaten yarısı gidiyor , sonra hareketlenirsin bişi kalmaz 🌺 sağlıkla kavuşun
Burcu58 27+2 yiz 62 ile hamile kaldım 74 olmuşumm 😬 iki gebeliğimde de 20 kilo ile tamamlamıştım bunda fazla olacak sanırım 😂 doğumdan sonra veriliyor ama o yüzden dert etmiyorum 😂
Lavinya_21 Burcu58 ay evet bende ilk dogumdan sonra verdim hatta görümcem dogumdan 10 gün sonra geldi bune hiç dogum yapmış kadınlara benzemoyorsjn desi