Lavinya_21 Ve kaç kiloyla hamile kaldınız? Ben 72 ile hamile kaldım, dün tartıldım 83 kilo olmusum ve daha 27,5 hafta dayım 😥🤦. Demekki o yüzden kocam kaç gündür baya kilo aldın diyio duruyor.
busduuk1914 Lavinya_21 27. Haftadayım 60la hamile kaldım şuan 65.40 falan geliyorum. Almamak için direniyorum 😂
Mmeelliikkee Lavinya_21 69la hamile kaldım 27+4 70-71 arasıyım. Gebelik şekerim de oluyor dikkat etmeye çalışıyorum birde çok iştahım açılmadı
Lavinya_21 busduuk1914 kız bende sözde mide yanması yüzünden dogru düzgün yiyemiyorduö ona ragmen bu kadar almışım
Baharrrrxxx 27 haftalık oldum, 49 kilo ile hamile kaldım suan 57 kiloyum geçen haft kontrolde bebek 860 gramdı:))
Baharrrrxxx Baharrrrxxx ilk hamileliğimde 55 ile hamile kalıp 70 ile doğurmuştur im doğum sonrası hemen verdim bakalım şimdi nolcak :)))
Ozgenuuurrr Lavinya_21 ay hiç bilmiyorum ki😂😂 doğurunca veririm ya diye kendimi avutup yemeye devam ediyorum 😂😂😂
busduuk1914 Lavinya_21 ay mide yanması ne kötü bisey son iki gündür başladı bende de Allah sabır versin vallahi 🥺
Lavinya_21 Mmeelliikkee ya benim de mide yanması vardı biraz yemek yesem saatlerce geberirdim ağrısından ama bu kiloyu nasıl aldım inan hiç anlamdım 🤦😅
Mmeelliikkee Lavinya_21 boşver alacağın varmış hiç önemi yok :) ilk gebelikte on kilo almıştım zaten yarısı gidiyor , sonra hareketlenirsin bişi kalmaz 🌺 sağlıkla kavuşun
Elosdef Tam 27 hafta 59la hamile kaldım 71 falan olmuşum ilk 3 ay kilo da almamıştım nasıl bu kadar aldım anlamadım😢
Elosdef Lavinya_21 burada aldığından fazlasını vermiş insanları okudukça umut doluyorum sağlıkla doğuralım sonrasında veririz inşallah😁
aslhnkrts9 Lavinya_21 28 haftalığız 54.le hamile kaldım 58 im şuan İlk aylar çok midem bulandıgı için hiç bişey yiyememiştim şuan da mide yanmasından dolayı yiyemiyorum
Lavinya_21 aslhnkrts9 kız aynısı sözde ben de ilk aylarda mide bulantısı simdi ise mide yanması yüzünden yiyemedım ama bu kiloyu nasıl aldım
Kubrakubra122 aslhnkrts9 mide yanmasından nasıl yiyemiyorsunuz ben ölüyorum mşde yanmasından ama yine de yiyorum 1 saat önce 1 bütün ekmek arası yedim nasıl yedim vallahi bilmiyorum son 1 haftadır çok yemeye başladım 23 haftalığım
Elifssudee 29 haftlık olduk 71 le hamile kaldım 85 kiloyum 🤦🏻♀️ bende 95 i fln görürüm diye korkuyorum
MadameNoire Lavinya_21 56 ile kaldım 67 im 28 nci hafta.. Bu kilolar normal ne yapalım bebek taşıyoruz kolay değil